Twee scenario's voor inhaalduel PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen

PSV Ajax 1280
PSV Ajax 1280

Voor het inhalen van het topduel in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen tussen PSV en Ajax zijn twee scenario’s opgesteld. Het competitieduel op De Herdgang werd zondag vanwege de hevige regenval afgelast. De KNVB komt nu met twee opties voor het inhalen van dit duel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De scenario’s zijn afhankelijk van de resultaten in de komende speelronde in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Scenario 1:
Indien de wedstrijd direct van toepassing is op de stand op de ranglijst en daarmee voor de bepaling van wie tegen wie thuis speelt in speelronden 19 tot en met 27:

De wedstrijd wordt ingepland op zondag 27 februari om 12:15 uur. In dat geval wordt de bekerwedstrijd FC Twente Vrouwen – Ajax Vrouwen verzet naar maandag 7, dinsdag 8 of woensdag 9 maart.

Scenario 2:
Indien de wedstrijd niet direct van toepassing is op de stand op de ranglijst en daarmee voor de bepaling van wie tegen wie thuis speelt in speelronden 19 tot en met 27:

De wedstrijd wordt ingepland op maandag 7, dinsdag 8 of woensdag 9 maart.

Nieuwe informatie wordt direct gecommuniceerd op de Ajax-kanalen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Vr 1280 2

Topduel van Ajax Vrouwen bij PSV afgelast

Het competitieduel PSV Vrouwen – Ajax Vrouwen is zondag afgelast. De aanhoudende regen maakte het in Eindhoven niet mogelijk om normaal en veilig te kunnen voetballen. Wanneer de topwedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen kan worden ingehaald is nog niet bekend.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Grant 1280

Ajax Vrouwen met vertrouwen richting PSV: 'Vorige keer duidelijk signaal afgegeven'

Zondag om 12:15 uur staat de topper in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen op het programma: PSV - Ajax. De Amsterdammers hebben een goed gevoel overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PSV, toen er met 5-1 werd gewonnen. We kijken terug op dat duel met de hoofdolspelers van toen: Romée Leuchter en Chasity Grant. Zij waren in november allebei betrokken bij drie doelpunten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

O13 (1)

Highlights Ajax O13 - Zeeburgia O13

Ajax O13 maakt in een Amsterdams onderonsje korte metten met Zeeburgia O13. Mede dankzij liefst twee hattricks werd het uiteindelijk liefst 8-0.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials