U19'S DREAM #6 | AFC Ajax U19 - Valencia CF U19

Ajaxo19val
Ajaxo19val

In de schaduw van het eerste elftal is Ajax O19 ook dit seizoen weer actief in de prestigieuze UEFA Youth League. Het team van John Heitinga droomt ervan het equivalent van de Champions League voor jeugdploegen te winnen.

Tags

  • #UYL

Socials

In augustus keert de Youth League terug van een noodgedwongen pauze vanwege het coronavirus. Ajax O19 neemt het in de kwartfinale op tegen het Deense FC Midtjylland. Ajax volgde de talenten in hun wedstrijden richting de laatste 8.

Om alvast een beetje warm te draaien voor het voor het duel op 18 augustus 2020 halen we afleveringen naar boven die eerder zijn uitgezonden.

Inkijkje
In deze 6e aflevering zien we Ajax de groepswinst veilig stellen tegen Valencia. We leren verdediger Neraysho Kasanwirjo beter kennen en krijgen een inkijkje in de tactische video-analyse van de technische staf van Ajax O19.

00:00/00:00
  • Auto

Tags

  • #UYL

Socials

Gerelateerde artikelen

Brobbey Chelsea

U19's Dream #4: Brobbeast is back

In de schaduw van het eerste elftal is Ajax onder 19 ook dit seizoen weer actief in de prestigieuze UEFA Youth League. Het team van John Heitinga droomt ervan het equivalent van de Champions League voor jeugdploegen te winnen.

Tags

  • #UYL

Socials

Rasmussen3

U19's Dream #3 - 'Enjoy and show yourself'

In de schaduw van het 1e elftal is Ajax O19 ook dit seizoen weer actief in de prestigieuze UEFA Youth League. Het team van John Heitinga droomt ervan het equivalent van de Champions League voor jeugdploegen te winnen.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO19

Socials

Historie 380 Hoog

UEFA Youth League met Ajax O19 in augustus hervat

De jonge verdediger schoof in oktober 2019 aan bij de mannen van de Ajax Podcast om te vertellen over alle aanpassingen die hij heeft ondergaan in z'n dagelijks leven en als verdediger sinds hij in Amsterdam tekende. Zo leerde hij al vrij snel dat er bij Ajax anders gedacht wordt over de invulling van de backpositie dan bij z'n vorige club sc Heerenveen. 'Er is een plan gemaakt, maar dat is iets tussen Ajax en mij.' "In een oefenwedstrijd aan het begin van het seizoen stond ik als linksback en moest ik best even wennen", legt hij in de podcast uit. "Bij Heerenveen deden de 'backs' mee in de lage opbouw. Bij Ajax staan ze veel hoger. Als je bij Ajax komt, moet je wennen aan het spel en het spelsysteem leren kennen. Als je dat goed doet, kom je vanzelf in de basis." Een vaste plek in Ajax 1 heeft Pierie nog niet, maar hij is geduldig. "Er is een plan gemaakt, alleen dat is iets tussen Ajax en mij."

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl