Van de Beek - Al z'n 41 Ajax-goals

Vandebeek8
Vandebeek8

Donny van de Beek maakte 41 goals voor Ajax 1. In deze video komen ze allemaal voorbij. Van zijn 1e tegen Molde tot zijn belangrijke doelpunten in de Champions League.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

00:00/00:00
  • Auto

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Gerelateerde artikelen

Donnyvandebeek1

Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Donny van de Beek

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Manchester United over de overgang van Donny van de Beek. De overgang van de middenvelder naar de Engelse club is per direct. Van de Beek stond nog tot en met 30 juni 2022 onder contract bij Ajax. Ajax ontvangt een transfersom van € 39 miljoen, het bedrag kan via variabelen nog oplopen tot € 44 miljoen.

Tags

  • #Van de Beek

Socials

Vandebeek

De jeugdjaren van Van de Beek in beeld

Met de transfer van Donny van de Beek naar Manchester United vertrekt een boegbeeld van onze club. De inmiddels 23-jarige middenvelder kwam in 2008 naar de jeugdopleiding in Amsterdam en won veel, heel veel prijzen. Hij speelde samen met grote talenten, excelleerde in de UEFA Youth League, groeide door bij Jong Ajax en werd een steunpilaar in Ajax 1. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Donnystill

Good luck with your new dream, Donny

Donny van de Beek vertrekt naar Manchester United. Na ruim 5 seizoenen Ajax 1 maakt hij de volgende stap. In Amsterdam maakte hij zijn dromen waar, nu vertrekt hij naar het Theatre of Dreams.

Tags

  • #DreamLikeDonny

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl