Video | De broers Gravenberch: 'Tot 14:29 uur z'n broer, daarna oorlog'

Broertjes Gravenberch
Broertjes Gravenberch

Zondag staan de broers Danzell (26) en Ryan (18) Gravenberch eindelijk tegenover elkaar in een officieel duel. Het is voor de 2 een droom die uitkomt, hoewel die gevoelens bij het 1e fluitsignaal snel zullen verdwijnen.

Tags

  • #Gravenberch

Socials

00:00/00:00
  • Auto

Beide broers blijken vol zelfvertrouwen te zijn voor komende zondag. ''We hebben het er vaak over. Het is een beetje broedermoord, maar Ajax gaat vol voor de winst zondag. Ik denk dat we wel met de punten naar huis gaan'', zegt Ryan. Daar denkt Danzell duidelijk anders over: ''Dat zegt 'ie wel iets te makkelijk, hoor. Ik denk niet dat zomaar gaat gebeuren.''

''Als ik 'm op het veld tegenkom pak ik 'm gewoon aan, zelfs als 'ie dan geblesseerd raakt. Tegen Perr zeg ik ook dat 'ie lekker kort bovenop moet zitten'', grapt Ryan. Danzell laat er evenmin gras over groeien. ''Tot 14:29 uur is het m'n broertje, maar daarna is het oorlog. Ryan is in het veld wel onvoorspelbaar, dus ik ga 'm proberen te lezen.''

Tags

  • #Gravenberch

Socials

Gerelateerde artikelen

Gravenberchoostenrijk

Gravenberch: 'Zie dat ik fysiek sterker ben geworden'

Ajax bereidt zich in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. De 18-jarige Ryan Gravenberch is niet voor de 1e keer mee op trainingskamp en heeft het prima naar z'n zin. "Ik ben tevreden. De arbeid is hoog. Ik merk aan mezelf dat ik steeds fitter wordt."

Tags

  • #PreSeason

Socials

200911 Erik Ten Hag YT MD

Erik Ten Hag over de verbeterde afstemming, nieuwkomers en talenten

Na 190 dagen wachten speelt Ajax zondag eindelijk weer een officieel duel, uit bij Sparta Rotterdam. Erik ten Hag neemt 2 dagen voor het 1e competitieduel de tijd om de succesvolle voorbereiding door te nemen en vooruit te kijken op de start van het seizoen.

Tags

  • #Ajax 1

Socials

ETH

Ten Hag: 'We zijn naar elkaar toe gegroeid'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van het oefenduel bij Red Bull Salzburg, waarmee het trainingskamp in Oostenrijk met een goed gevoel werd afgesloten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl