Menu

Algemene informatie

Ajax Gallery en stadionbezoek
De stadiontours starten dagelijks vanaf 9.30 uur tot en met 16.30 uur. Ieder half uur begint een nieuwe tour, behalve op en rondom Ajax wedstrijd- en eventdagen.

Mindervalide supporters die rolstoelgebonden zijn, kunnen een stadiontour reserveren door te bellen naar +31 (0)20 311 1333. De Johan Cruijff ArenA zorgt voor een privégids, die alle highlights van het stadion laat zien.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Johan Cruijff ArenA (rondleidingen, stadiontour, bezoekersinformatie).

De officiële Ajax Fanshop
De fanshop is een paradijs voor iedere voetballiefhebber. Je vindt hier alle officiële wedstrijd- en trainingskleding. Ook worden er vrijetijdskleding, baby- en kinderartikelen, schrijfwaren, aardewerk en sieraden verkocht. Met meer dan 300 artikelen is het één van de grootste voetbalfanshops in Europa. De winkel zit naast de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA en in de Kalverstraat. Je kunt natuurlijk ook terecht in onze online fanshop.

Alleen uit- en thuisshirts en shorts die gekocht zijn in de Official Ajax Fanshop worden door ons bedrukt.

Openingstijden op wedstrijddagen
Vanaf 10:00 uur tot een half uur voor de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd is de fanshop gesloten. Na de wedstrijd is de fanshop nog een half uur open.

Op de hoogte blijven

Ajax.nl en Ajax App

Via onze website en op de officiële Ajax App kan het laatste nieuws worden bekeken. Zo word je tijdens wedstrijden uitgebreid op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, kom je alles te weten over de spelers van Ajax en kun je een kijkje nemen in onze rijke historie. Verder vooral ook veel interviews, achtergrondverhalen, reportages en liveblogs van de belangrijkste evenementen.

YouTube kanaal
Op het YouTube kanaal van AFC Ajax, blijf je altijd op de hoogte van de laatste samenvattingen, interviews en nog veel meer!
Youtube: AFC Ajax

Social media-kanalen

Er zijn verschillende social media kanalen van Ajax, zodat je altijd alle berichten te zien krijgt op je eigen startpagina.

Facebook: AFC Ajax
TWITTER:  @afcajax
Instagram:  @afcajax

Live-uitzendingen
Ajax probeert de supporters zoveel mogelijk bij belangrijke evenementen te betrekken. Deze events worden dan live uitgezonden. Denk hierbij aan aansprekende jeugdwedstrijden, de spelerspresentatie op de Open Dag en de persconferenties van de trainer. Abonneer daarom snel op het YouTube-kanaal van Ajax om altijd een melding te krijgen als er live-uitzendingen in aantocht zijn.