Menu

Doelpuntenactie 2020

De onderbouw van de Ajax-jeugd (O8 t/m O12) is dit jaar weer in een felle strijd verwikkeld om zoveel mogelijk te scoren. Niet alleen voor zichzelf, maar juist óók voor anderen. Met elk doelpunt verdienden ze geld waarvan cadeautjes worden gekocht voor zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis.

Ieder doelpunt gescoord tussen 7 maart en 31 mei 2020 draagt bij aan een cadeautje voor een ziek kind in het Emma Kinderziekenhuis. ABN AMRO, de maatschappelijk partner van de Ajax Foundation,  sponsort aan de hand van het doelpuntensaldo het aantal cadeautjes voor de kinderen. Naast de cadeautjes wordt er ook een kleedkamer bij de kinderradiologie afdeling omgebouwd tot een Ajax kleedkamer.

De doelstelling is om 500 doelpunten te scoren. Tijdens de doelpuntenactie willen we graag dat er een sportieve strijd wordt geleverd met de teams om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Net zoals vorig jaar wordt er een website gemaakt waar de actie online gevolgd kan worden. Op de website worden de doelpunten bijgehouden die gescoord worden: Ajax.nl/doelpuntenactie.

In juni gaat de Ajax-jeugd samen met vrijwilligers van ABN AMRO de cadeaus aan de kinderen overhandigen. Doel van de actie voor de Ajax-jeugd is om zich in te zetten als rolmodel en zieke kinderen te helpen door ze een steuntje in de rug te geven. Van te voren is met de pedagogische afdeling van het ziekenhuis de keuze van de cadeautjes goed afgestemd op de behoeften van de kinderen.

Iedereen kan meedoen aan de actie, door te doneren voor deze actie. Dat kan via nevenstaande button middels een tikkie!

Doneer via Tikkie

Deelnemende teams en hun eigen actiepagina's: