Menu

Mixed Zone

Mixed Zone Johan Cruijff ArenA

Na een wedstrijd kunnen journalisten spelers interviewen in de mixed zone. Een interviewverzoek dien je eerst in bij de aanwezige persvoorlichter.

De mixed zone bevindt zich op dezelfde verdieping als de Ajax-receptie en het parkeerdek. Het gebied is ingedeeld in vakken. Zo heeft elke media-groep de ruimte om goed te werken.

Backdrops

In de mixed zone werken we met backdrops. Dit zijn borden met namen van sponsors. Stel je camera zo op dat de backdrops achter de geïnterviewde(n) in beeld zijn.

Route naar de mixed zone

Je verlaat de Ajax-receptie en gaat naar links richting het hoofdgebouw en de roltrappen. Na de draaideur van het hoofdgebouw ga je linksaf. Dan kom je een deur tegen waar ‘mixed zone’ op staat.

Je mag de mixed zone betreden vanaf 80e minuut van een wedstrijd. Maar alleen op vertoon van een geldige accreditatie. 

Mixed Zone sportpark de Toekomst

Na een wedstrijd kunnen journalisten spelers en/of speelsters interviewen in de mixed zone. Een interviewverzoek dien je eerst in bij de aanwezige persvoorlichter.

De mixed-zone bevindt zich in het hoofdgebouw, aan het eind van de hal in het kleedkamergebied. Deze is direct na afloop van de wedstrijd te bereiken via de hoofdingang.