Menu

RvC

Leen MeijaardGeboren: 25 mei 1961. President-commissaris bij AFC Ajax NV. Beroep: managing director bij BlackRock Eerder bekleedde hij functies bij Ministerie van Financiƫn, Robeco Groep, Fidelity Investments, New Flag Asset Management en Merrill Lynch.

Leo van Wijk

Geboren: 18 oktober 1946 
Beroep: bestuurder, toezichthouder 
Overige commissariaten en maatschappelijke betrekkingen relevant voor de vervulling van de functie van lid van de RvC bij Ajax: RvC-lid Air France KLM, RvC-lid Aegon NV en RvC-voorzitter Skyteam.

Ernst Ligthart

Geboren: 2 juni 1969
Beroep: advocaat
Overige relevante betrekkingen:  lid van de tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB, commissaris bij Stadion Amsterdam NV en actief lid van de vereniging AFC Ajax.

Peter Mensing

Geboren: 12 maart 1960 
Beroep: Senior Advisor bij PwC en bij Bregal Freshstream
Daarnaast is hij commissaris bij Ksyos, Lunchgarden en Vascobelo. Hij is tevens lid van de Raad van Advies bij Ziggo en bij de Nederlandse Orde van Advocaten, voorzitter van de Stichting Stadsschouwburg Fonds en lid van de Raad van Toezicht van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Danny Blind

Geboren: 1 augustus 1961
Beroep: trainer, niet in functie
Overige relevante betrekkingen: analist bij Ziggo, bestuurslid bij Spieren voor Spieren, ambassadeur Stichting Niet Blind