Menu

SponsorsHikvision Europe heeft zich per 1 juli 2017 verbonden als ‘Official Sponsor’ aan Ajax. De nieuwe sponsor bouwt met Ajax, zowel in de ArenA als op de Toekomst, aan een innovatieve showcase op het gebied van cameratechnologie. Het bedrijf doet veel research en development om hoogwaardige cameraproducten te ontwikkelen.

Hublot is sinds 2011 ‘Official Timekeeper’ van Ajax en het contract is verlengd tot en met 30 juni 2020. Het Zwitserse horlogemerk staat bij kenners bekend om haar vooruitstrevende technische vondsten en de bijzondere combinaties van materialen. In Nederland is Schaap en Citroen de exclusieve retailer van Hublot.

Mercedes-Benz is sinds 2009 ‘Official Sponsor’ van Ajax en het contract is verlengd tot en met 30 juni 2021. Mercedes-Benz Nederland B.V. is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, en after sales activiteiten van de tot Daimler behorende merken zoals Mercedes-Benz, smart, Maybach personenauto’s. Alle Ajacieden rijden in een Mercedes-Benz.

Sinds 1 juli 2017 heeft PCI Nederland zich als Official Sponsor verbonden aan AJAX. De ambitieuze werkplekspecialist verzorgt de software, hardware en adoptietraining van de werkplekken bij AJAX in de Johan Cruijff ArenA en op Sportcomplex de Toekomst, zodat iedereen op een slimme en veilige manier kan werken.

Suitsupply kleedt de Ajacieden sinds 1 juli 2016 in een modieus clubkostuum. Het bedrijf is revolutionair geweest in de pakkenwereld en beleeft nu een sterke internationale groei. De cultuur van pionieren binnen het bedrijf zorgt voor een goede link met Ajax en de samenwerking loopt door tot en met 30 juni 2020.

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Het bedrijf biedt vakanties aan via de reismerken TUI en KRAS. Daarnaast is TUI ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUI fly.

De VriendenLoterij is al sinds 2011 verbonden aan Ajax. Het bedrijf steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Deelnemers van de loterij kunnen ervoor kiezen om vriend te worden van Ajax (geoormerkt meespelen). De helft van hun maandelijkse inleg wordt dan gesponsord aan onze club, zo kan jij ook je bijdrage leveren aan Ajax.