Menu

Suppliers


Vrumona is de innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten, waaronder: Gatorade, Sourcy, Pepsi en Royal Club.

Groenhof Optiek is te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In de moderne en ruim opgezette inrichting vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg tezamen met een team van deskundige en enthousiaste professionals.

HPE is een belangrijke speler op het gebied van innovatieve netwerk, storage-oplossingen- en composable infrastructure.

Horeca totaalleverancier VHC Jongens is als geautoriseerd Lavazza-dealer betrokken bij de samenwerking en verzorgt samen met Lavazza, koffie, thee en overige horecaleveringen in de ArenA en op sportcomplex de Toekomst. Lavazza onderscheidt zich naast kwalitatieve koffie ook met de machines. Deze dragen bij aan efficiƫnter en milieuvriendelijker gebruik van koffie.

Makita is een Japans merk dat bekend staat om kwalitatief elektrisch gereedschap.

MASCOT is een Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen voor medewerkers op het gebied van onder meer bouw, service, transport en industrie.

MullerVisual is al meer dan tachtig jaar een begrip in Amsterdam. Dankzij hun innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn ze een van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-ondernemingen, met nog steeds de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz.