Menu

Suppliers


ABAX is de probleemoplosser voor iedereen die bedrijfsmatig voertuigen gebruikt. Ze zijn marktleider en ontwikkelaar van gebruiksvriendelijke rittenregistratie systemen, project management software en technologie voor beveiliging van bedrijfsmaterieel.

Aegon was tussen medio 2008 en eind 2014 voor 6,5 jaar de hoofdsponsor van Ajax. Aegon is een bedrijf van Nederlandse origine met een mondiale uitstraling dat opereert op de internationale pensioenen- en levensverzekeringenmarkt in o.a. Europa, de VS en Azië. 

De van oorsprong Groningse Effektief Groep is onder andere actief in de branche van facilitaire dienstverlening en realiseerde daar het afgelopen decennium een enorme groei.

Vrumona is de innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten, waaronder: Gatorade, Sourcy, Pepsi en Royal Club.

Groenhof Optiek is te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In de moderne en ruim opgezette inrichting vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg tezamen met een team van deskundige en enthousiaste professionals.

Herbalife Nutrition is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf. Sinds 1980 verbetert Herbalife het leven van vele mensen met haar goede producten.

HPE is een belangrijke speler op het gebied van innovatieve netwerk, storage-oplossingen- en composable infrastructure.

Horeca totaalleverancier VHC Jongens is als geautoriseerd Lavazza-dealer betrokken bij de samenwerking en verzorgt samen met Lavazza, koffie, thee en overige horecaleveringen in de ArenA en op sportcomplex de Toekomst. Lavazza onderscheidt zich naast kwalitatieve koffie ook met de machines. Deze dragen bij aan efficiënter en milieuvriendelijker gebruik van koffie.

MullerVisual is al meer dan tachtig jaar een begrip in Amsterdam. Dankzij hun innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn ze een van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-ondernemingen, met nog steeds de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz.

Zillertal is het vakantieparadijs in het hart van Tirol. Skiën, wandelen, mountainbiken of gewoonweg ontspannen en relaxen, het kan allemaal allemaal in Zillertal. Hier is het echte alpengevoel, echte gastvrijheid en de vrijheid van de bergen.