Menu

Ajax More than Friends day

Ajax More than Friends day

De Ajax Foundation houdt jaarlijks samen met sportclub Only Friends de Ajax More than Friends day! Dit is een leuke sportdag voor jeugd en jongvolwassenen met een fysieke of verstandelijke beperking. Deze mooie dag wordt ondersteund door maatschappelijk partner ABN AMRO. De Ajax more than Friends day ken je misschien van voorgaande jaren als de Ajax Foundation G-dag.

Tijdens deze zeer sportieve dag kunnen de deelnemers samen met de spelers en speelsters van Ajax kennismaken met verschillende sporten. Er is een gevarieerd aanbod, zoals atletiek, (rolstoel)basketbal, kickboksen, judo, tennis en natuurlijk voetbal. Ook is er gelegenheid om een  foto te  maken met een favoriete speler of speelster.

Aanmelden voor de Ajax More than Friends day?

Alle deelnemers worden via diverse scholen en instellingen uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen een maand voorafgaand aan het evenement en/of denkt u dat uw kind in aanmerking komt voor deelname? Stuur dan een e-mail aan foundation@ajax.nl (o.v.v. g-dag) met een verzoek om deelname.

Sporten bij Only Friends?

Meer informatie over sporten bij Sportclub Only Friends of lid worden? Klik hier:  https://onlyfriends.nl/lid-worden 

Wanneer er een ingevulde aanmelding binnenkomt bij de sportclub dan wordt er contact gezocht vanuit het Only Friends intake-team. Medewerkers van dit team zullen dan met het beoogde nieuwe lid een proefmaand afspreken om één sport of een aantal sporten van de sportclub Only Friends te proberen, deze proefmaand is gratis.