Achter Ajax en Ajaxdroomdag

De Ajax Open Dag gaat dit jaar, in verband met de situatie rondom corona, niet door. Om het nieuwe seizoen toch met elkaar af te kunnen trappen worden andere activiteiten georganiseerd.

Achter Ajax

Op woensdag 4 augustus speelt Ajax 1 een oefenwedstrijd tegen Leeds. Via een livestream is er een voorbeschouwing op de oefenwedstrijd tegen Leeds United, welke om 19:15 aanvangt. Met gasten en artiesten kom je in de stemming voor deze wedstrijd.

Om de livestream te bekijken kan elke Ajacied inloggen op Mijn.Ajax.nl. Inschrijven is niet nodig. De wedstrijd zelf start om 20:15 uur en is te bekijken via Ziggo Sport.

 

Ajax Droomdag (uitverkocht)

Op 5 & 6 augustus organiseren we als alternatief de Ajaxdroomdagen. Tijdens de Ajaxdroomdagen beleven kinderen de loopbaan van een Ajax-speler; van deelname aan de jeugdopleiding tot debuteren voor Ajax 1 én scoren in de Johan Cruijff ArenA. Verder kun je tijdens de 45 minuten durende tour ook op de foto met de spelersbus en kom je op de mooiste plekken van het stadion.

Het bezoek

De Ajaxdroomdag is inmiddels uitverkocht. Als je kaarten hebt besteld en mobile ticket(s) geactiveerd hebt kan je de Ajaxdroomdag bezoeken op het door jou gekozen tijdslot. Let op dat je niet te vroeg of te laat aankomt. De toegang vind je bij ingang Zuid G van de Johan Cruijff ArenA. 

De Ajaxdroomdag heeft een doorstroom van bezoekers waardoor je geen bewijs uit de Coronacheck-app nodig hebt. Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan en er zijn helaas geen opslagmogelijkheden aanwezig in of rondom de Johan Cruijff ArenA. Wij willen je vragen om hier rekening mee te houden.

Mobile ticket(s)

Voor de Ajaxdroomdag ontvang je de toegangsbewijzen uiterlijk 2 dagen van tevoren als mobile tickets. Deze kan je activeren via de Ajax App en gebruiken op de wedstrijddag met een geverifieerd account. In het geval dat je klachten hebt of op het laatste moment verhinderd bent kan je jouw mobile ticket eenvoudig delen met andere Ajacied. Om de mobile tickets te gebruiken heb je de Ajax app nodig. Meer informatie vind je en zie je hier.

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl