Alle seizoenkaarthouders ontvangen op 6 april een e-mail met meer informatie over de compensatie voor het seizoen 20-21. Heb je geen mail ontvangen? Controleer in dat geval je spam- of ongewenste mailbox. Heb je vragen of wil je meer uitleg? Lees dan de uitleg hieronder.

 

Ajax-jack uit de jaren ‘70

Het replica van het iconische rode Ajax-jack uit de jaren ‘70. Dit jack wordt niet in de winkels verkocht en is exclusief voor seizoenkaarthouders die deels of geheel afzien van compensatie.

Artikelinformatie

 • Beschikbare senior maten: S, M, L, XL, 2XL
 • Beschikbare junior maten: 116, 128, 140, 152, 164
 • Pasvorm:  normaal
 • Logo: bedrukt
 • Gevoerd van binnen: ja
 • Zakken: ja
 • Release: nazomer 2021

Nico Tagliafico is 1.72 m en draagt maat M.

Maattabel senior Maattabel junior

Uniek Ajax-Borstbeeld

Doneer je 65% of meer aan Ajax? Dan ontvang je naast het rode Ajax-Jack uit de jaren ’70 ook een uniek Ajax-borstbeeld. Deze exclusieve variant is tevens niet verkrijgbaar in de winkels, maar wel te herkennen aan zijn traditionele karakteristieken.

 

Exclusief Ajax-evenement

Voor de fans die geheel afzien van compensatie wordt – zodra de RIVM regels dit weer toestaan - een exclusief evenement georganiseerd waarbij ze een uniek kijkje in de keuken van de club krijgen. Uiteraard ontvangen ook zij het retro Ajax-jack en het borstbeeld uit handen van een (oud-)speler.

 

Uitleg compensatie seizoenkaarthouders

Vanzelfsprekend komen we onze belofte na om jou als seizoenkaarthouder de mogelijkheid te bieden om volledig gecompenseerd te worden voor de wedstrijden die je het afgelopen seizoen hebt gemist.

Via Mijn Ajax of de Ajax app kun je het bedrag waar je recht op hebt terugvragen. Je zult op die pagina ook opties aantreffen waarbij je gedeeltelijk of volledig kunt afzien van teruggave. Dit om de simpele reden dat wij ook volgend jaar weer willen meespelen om de prijzen, en wel met een aantrekkelijk elftal. Een ambitie waarbij elke vorm van steun kan helpen. Uiteraard begrijpen we dat niet iedereen in de positie is om af te zien van teruggave. De crisis raakt ons allemaal.

Je kunt tot en met 20 april compensatie aanvragen in Mijn Ajax. Daar vind je vier keuzes:

 1. Ik doneer 35% en krijg 65% van het bedrag retour en ontvang een uniek Ajax-jack
 2. Ik doneer 65% en krijg 35% van het bedrag retour en ontvang een uniek Ajax-jack plus een exclusief Ajax-borstbeeld
 3. Ik geef het hele bedrag aan Ajax en ontvang het unieke Ajax-jack uit handen van een (oud-)speler tijdens een exclusief Ajax-evenement
 4. Ik wil het gehele bedrag retour

Waar je ook voor kiest, je behoudt de rechten die je hebt. Dat betekent onder andere dat je gewoon je seizoenkaart kunt verlengen zodra die mogelijkheid er is.

14 dagen bedenktijd

Nadat je voor het eerst een keuze hebt gemaakt, heb je nog 14 dagen de tijd om die keuze te wijzigen. Daarna staat je keuze vast en ontvang je een bevestigingsmail.

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl