Alle seizoenkaarthouders hebben op 12 april een e-mail ontvangen met meer informatie over de compensatie voor het seizoen 2021-22. Heb je geen mail ontvangen? Controleer in dat geval je spam- of ongewenste mailbox. Heb je vragen of wil je meer uitleg? Lees dan de uitleg hieronder over het compensatie aanbod.

 

Uniek retro Ajax-shirt

Zie je voor 100% af van teruggave, dan willen we je graag bedanken met een bijzonder cadeau: een uniek retro Ajax-shirt, gebaseerd op het shirt waarin we in 1973 de Europacup 1-finale van Juventus wonnen. Het shirt is bedrukt met het legendarische rugnummer 14, ter ere van Johan Cruijff en zijn 75e verjaardag.

Deze wordt niet in de winkels verkocht en is alleen voor seizoenkaarthouders die geheel afzien van compensatie.

Heb je uiterlijk 26 april je keuze gemaakt voor volledige donatie? Dan ontvang je 10 mei bericht per mail en kan je jouw gewenste maat doorgeven. 

Artikelinformatie

  • Beschikbare senior maten: S, M, L, XL, 2XL
  • Beschikbare junior maten: 116, 128, 140, 152, 164
  • Pasvorm: "normaal"
  • Release: nazomer 2022

*Sjaak Swart en Dusan Tadic dragen beiden maat M

Maattabel senior Maattabel junior

Uitleg compensatie seizoenkaarthouders

Het doet ons ontzettend goed dat we dit seizoen grotendeels voor een vol huis mochten en nog mogen spelen. De Johan Cruijff ArenA leeft. Maar zoals je weet is dit niet het hele seizoen het geval geweest. Er zaten ook wedstrijden tussen zonder publiek. Zonder gezang, zonder sfeer.

Via de Ajax app of ‘Mijn Ajax’ kun je het bedrag waar je recht op hebt terugvragen. Maar je zult daar ook de optie aantreffen waarmee je gedeeltelijk of volledig kunt afzien van teruggave. Dit staat er om de simpele reden dat we niet alleen sfeer moesten missen, maar ook zeker de nodige inkomsten. Inkomsten die we heel goed kunnen gebruiken om onze ambities waar te maken. Want ook volgend jaar willen we met een aantrekkelijk elftal zowel nationaal als internationaal meespelen om de prijzen.

Je kan compensatie aanvragen via de Ajax app of ‘Mijn Ajax’. Daar vind je drie keuzes:

  • Ik doneer het hele bedrag aan Ajax en ontvang het unieke retro Ajax-shirt (alleen bij keuze vóór 27 april)
  • Ik geef een deel van het bedrag aan Ajax
  • Ik wil het gehele bedrag retour

Uiteraard heeft de keuze die je maakt geen invloed op je rechten voor komend seizoen. Dat betekent onder andere dat je gewoon kunt verlengen zodra die mogelijkheid er is.

14 dagen bedenktijd
Nadat je een keuze hebt gemaakt, heb je nog 14 dagen de tijd om die keuze te wijzigen in ‘Mijn Ajax’. Daarna staat je keuze vast en ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie. Als je het volledige bedrag hebt gedoneerd kan je halverwege mei de maatkeuze doorgeven voor jouw unieke shirt. 

Fans die uiterlijk 26 april volledig afgezien hebben van compensatie ontvangen 10 mei een mail met meer informatie over het doorgeven van de gewenste maat van het unieke retro Ajax-shirt. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl