Seizoenkaartverlenging

De verlengperiode voor het seizoen 2022-23 is van start. Alle seizoenkaarthouders ontvangen 24 mei een uitgebreide mail met meer informatie. Heb je deze na 24 mei niet ontvangen? Controleer dan je ongewenste mailbox. 

Het verlengen van je seizoenkaart is mogelijk t/m 30 juni 2022. 

Verlengen

Interesse in een seizoenkaart

Wil je graag op de hoogte blijven voor als er weer seizoenkaarten beschikbaar komen? Meld je dan hieronder aan voor de interesselijst om direct op de hoogte gebracht te worden. Als je eerder dit formulier hebt ingevuld hoef je dit niet opnieuw te doen. 

Interesseformulier

Verplaatsen en bijbestellen

Helaas is het niet mogelijk om een verzoek in te dienen om te verplaatsen of bij te bestellen voor aankomend seizoen. Door de zeer beperkte beschikbaarheid kunnen we dit niet aanbieden. Mocht dit in de toekomst mogelijk zijn dan delen we dit via onze kanalen. 

 

Naamsoverschrijving

Helaas is het niet meer mogelijk om je seizoenkaart over te schrijven voor het seizoen 2022/23. De uiterlijke datum was 23 juni. Als je jouw aanvraag op tijd hebt ingediend ontvang je binnen 5 werkdagen bericht per mail.

In de volgende verlengperiode is het weer mogelijk om een seizoenkaart over te schrijven. Het is helaas niet mogelijk om seizoenkaarten voor de F-side, mindervalide plekken en seizoenkaarten o.b.v. certificaten over te schrijven.

 

Mobile tickets en Collector Pas

Dit jaar kan je de seizoenkaart weer gebruiken d.m.v. mobile tickets in de Ajax App. Voor de seizoenkaarthouders die graag een seizoenkaart als pas willen ontvangen voor de collectie is er dit jaar een speciale Collector Pas bij te bestellen. Deze is niet te gebruiken voor toegang tot het stadion.

Met de mobile tickets geniet je van de volgende voordelen:

  • Altijd bij je: je seizoenkaart op je mobiel via de Ajax app.
  • Makkelijk delen: met één druk op de knop eenvoudig tickets delen met familie of vrienden.
  • Resale: mogelijkheid om je ticket betrouwbaar door te verkopen aan andere Ajacieden bij eigen afwezigheid.

Om de mobile tickets te gebruiken heb je de Ajax app nodig. Meer informatie vind je hier. De mobile tickets verschijnen na verlenging uiterlijk de week voor het eerste thuisduel in de Ajax App. 

Fysieke pas

Ook is er tegen betaling een keuze voor een fysieke pas. Met deze kaart kun je wel het stadion betreden, maar geen tickets delen of doorverkopen. Alle digitale voordelen komen dan te vervallen. Kaarten voor Europese duels en Bekerwedstrijden blijven als mobile ticket in de Ajax app verstrekt worden. 

Wil je wel het pasje, maar ook profiteren van de digitale voordelen in de Ajax App? Kies dan voor een digitale seizoenkaart + Collector Pas! De Collector Pas ziet er hetzelfde uit als een fysieke pas, maar geeft je geen toegang tot het stadion en/of andere functies.

Zowel de Collector Pas als de fysieke pas worden in de laatste week van juli geleverd na verlenging. 

 

Compensatieregeling

Mocht er vanwege de corona-maatregelen van de overheid toch zonder publiek gespeeld worden, dan ontvang je voor iedere gemiste wedstrijd weer compensatie. Wordt er met beperkt publiek gespeeld, dan zullen de beschikbare plaatsen via een loting verdeeld worden onder de seizoenkaarthouders. Je loot als seizoenkaarthouder automatisch mee en wordt hier per e-mail van op de hoogte gehouden. Mocht Ajax je geen kaart voor een wedstrijd kunnen verstrekken, dan kun je aan het einde van het seizoen compensatie aanvragen.

 

Ticket Resale

Om altijd in een goed gevulde Johan Cruijff ArenA te spelen en het gemak van onze fans te vergroten, introduceert Ajax de resale optie voor seizoenkaarthouders. Door middel van dit nieuwe platform kunnen seizoenkaarthouders hun mobile tickets aanbieden middels een legale en betrouwbare verkoop via de Ajax-ticketshop.

Heb je bij de verlenging voor mobile tickets gekozen of i.c.m. de Collector Pas? Dan ontvang je bij aanvang van het nieuwe seizoen een extra informatiemail over het gebruik van Ticket Resale. 

 

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl