Seizoenkaartverlenging

Je kunt vanaf nu tot uiterlijk 10 juni je seizoenkaart(en) verlengen door in te loggen op Mijn Ajax of via de button onder dit bericht. De prijs van een seizoenkaart is met 6% gestegen. Dit is gebaseerd op de stijgende kosten en het hoge inflatiepercentage. Voordelen als de 10% korting in de Ajax Fanshop en voorrang bij kaartverkoop voor o.a. Europese duels en bekerwedstrijden blijven behouden.  

Nieuwe seizoenkaarten

Vooralsnog is het vanwege de beperkte beschikbaarheid niet mogelijk om nieuwe seizoenkaart of een extra seizoenkaart te bestellen. Wil je een bericht ontvangen als de situatie verandert? Vul dan hieronder het interesseformulier in. 

Verlengen Interesselijst

Verplaatsen en bijbestellen

Helaas is het niet mogelijk om een verzoek in te dienen om te verplaatsen of bij te bestellen voor aankomend seizoen. Door de zeer beperkte beschikbaarheid kunnen we dit niet aanbieden. Mocht dit in de toekomst mogelijk zijn dan delen we dit via onze kanalen. 

 

Naamsoverschrijving

Tot en met 3 juni 2023 is het mogelijk om je seizoenkaart over te schrijven op andermans naam. Je kan dit doen vóór je verlengd via Mijn Ajax. De nieuwe eigenaar dient voor je overschrijvingsverzoek in het bezit te zijn van een account die geverifieerd is. Zo niet, dan wordt het verzoek afgekeurd. Een overschrijvingsverzoek wordt binnen 5 werkdagen verwerkt. Zowel de oude eigenaar als de nieuwe eigenaar ontvangt een bevestiging per mail zodra de overschrijving afgerond is. 

Het is helaas niet mogelijk om seizoenkaarten voor de F-side, mindervalide plekken en seizoenkaarten o.b.v. certificaten over te schrijven.

Mijn Ajax

F-side

Verlengen seizoenkaart op de F-side

Vanaf 24 mei t/m 26 juni kunnen seizoenkaarthouders op de F-side de seizoenkaart verlengen indien aan de opkomstplicht is voldaan. 

Opkomstplicht
Zoals begin van het seizoen is gedeeld geldt er dit seizoen weer een opkomstplicht op de F-Side. Deze houdt in dat je minimaal 11 van de 17 thuisduels in de Eredivisie moet bezoeken om je seizoenkaart te kunnen verlengen. Wij zullen na het laatst gespeelde thuisduel een verlenging van de seizoenkaart klaarzetten voor fans die voldoende scanpunten hebben behaald. Heb je niet voldaan aan het minimum van 11 bezochte thuisduels, dan vervalt jouw recht om te verlengen op de F-Side.  

Verlengen

Mobile tickets en Collector Pas

De seizoenkaart voor het seizoen 2023/24 wordt weer standaard gratis in de vorm van mobile tickets in de Ajax App getoond.  Voor de seizoenkaarthouders die graag een seizoenkaart als pas willen ontvangen voor de collectie is er weer een speciale Collector Pas bij te bestellen. Deze is niet te gebruiken voor toegang tot het stadion.

Met de mobile tickets geniet je van de volgende voordelen:

  • Altijd bij je: je seizoenkaart op je mobiel via de Ajax app.
  • Makkelijk delen: met één druk op de knop eenvoudig tickets delen met familie of vrienden.
  • Resale: mogelijkheid om je ticket betrouwbaar door te verkopen aan andere Ajacieden bij eigen afwezigheid.

De mobile ticket(s) van je seizoenkaart ontvang je uiterlijk 2 weken voor ieder thuisduel. Als de Collector Pas bijbesteld hebt ontvang je die uiterlijk de laatste week van juli. 

Fysieke pas

Ook is er tegen betaling een keuze voor een fysieke pas. Met deze kaart kun je wel het stadion betreden, maar geen tickets delen of doorverkopen. Alle digitale voordelen komen dan te vervallen. Kaarten voor Europese duels en Bekerwedstrijden blijven als mobile ticket in de Ajax app verstrekt worden. 

.

Ticket Resale

Ook in het seizoen 2023/24 kunnen seizoenkaarthouders weer gebruik maken van de Ajax Resale tegen dezelfde voorwaarden als het seizoen 2022/23. Door middel van dit platform kunnen seizoenkaarthouders hun mobile tickets aanbieden middels een legale en betrouwbare verkoop via de Ajax-ticketshop.