Europa Conference League

Na de overwinning in Noorwegen speelt Ajax de achtste finale van de UEFA Conference League. Op donderdag 7 maart 18:45 uur nemen we het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Aston Villa. Een week later wordt de return in Engeland op donderdag 14 maart 21:00 uur gespeeld. De kaartverkoop voor het thuisduel gaat maandag 26 februari van start. 

Kaartverkoop

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 26 februari 10:00 uur met tien procent korting hun eigen plek afnemen. Deze reservering vervalt na twee dagen. Vanaf donderdag 29 februari kunnen de leden van Supportersvereniging Ajax kaarten bestellen. Per lidmaatschap kunnen zij één kaart kopen. Op vrijdag 1 maart zijn de Club Cardhouders en Ajacieden met een geverifieerd account aan de beurt, ook zij kunnen één kaart kopen.

Let op: geverifieerde accounts dienen vóór 23 februari 2024 13:00 uur geverifieerd te zijn. Ben je daarna geverifieerd? Dan krijg je helaas geen aankooprecht voor dit duel. 

Tickets Account aanmaken

Friends & Family

Wil je ook voor andere Ajacieden bestellen? Geef ze dan via Mijn Ajax op als Friends & Family. Op deze wijze kun je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen.

Hoe werkt het?

  1. Voeg andere Ajacieden toe als Friends & Family via Mijn Ajax.
  2. Ga naar de kaartverkoop, selecteer het gewenste aantal plaatsen en ga verder in het bestelproces.
  3. Bij het overzicht van je bestelling dien je jouw kaarten toe te wijzen. Wijs dan een kaart toe aan jezelf en een aan jouw Friends & Family die ook aankooprecht hebben. 
  4. Rond vervolgens je bestelling. Na aankoop ontvang jullie beiden de kaart in je eigen Ajax app. 

Foutmeldingen

Zijn jouw Friends & Family rood gekleurd of zie je een "*" achter de naam? Controleer dan of één van de volgende punten de oorzaak is:

  • De gekozen Ajacied is nog niet aan de beurt in de kaartverkoop (bijvoorbeeld niet in het bezit van een lidmaatschap).
  • De gekozen Ajacied heeft al zijn of haar aankooprecht gebruikt. 
  • De gekozen Ajacied is tegelijk met jou aan het bestellen.

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de kaartverkoop? Vul dan via de knop hieronder je gegevens in. 

Op de hoogte blijven