Reguliere vakken

Wil je kaarten bestellen voor één van de thuisduels van Ajax? Wij leggen je graag uit hoe dit werkt. Voor alle thuisduels organiseert Ajax een kaartverkoop via Ajax.nl/tickets. Elke kaartverkoop verloopt in principe via de onderstaande volgorde. Er komt geen vrije verkoop voor alle Ajacieden als er een Club Card verplichting geldt.

Elke kaartverkoop wordt altijd via Ajax.nl en Twitter @AjaxFancare aangekondigd waarbij het verkoopschema gedeeld wordt. In het verkoopschema kan je zien wanneer, hoe laat en hoeveel kaarten je per groep kan bestellen. Wil je updates ontvangen per mail? Meld je dan hier aan. 

Samen bestellen via Friends & Family

Wil je ook voor andere Ajacieden bestellen? Geef ze dan via Mijn Ajax op als Friends & Family. Op deze wijze kun je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen. Tijdens een kaartverkoop kun je je mede-Ajacied(en) selecteren bij het personaliseren van de tickets. Vervolgens ontvangt de gekozen Ajacied de kaart(en), na het accepteren van de uitnodiging via Mijn Ajax, in de Ajax App. 

.

Familievak

Voor onze thuisduels in de Eredivisie is dit kindvriendelijke vak beschikbaar voor gezinnen. In dit vak ontvangen kinderen tot en met 13 jaar 40% korting met uitzondering van duels met Feyenoord en PSV.  Je kunt deze korting selecteren nadat je de stoelen in je winkelmandje hebt geplaatst. De kinderkorting is niet van toepassing bij topwedstrijden. 

 

Mindervalidevakken

Meer informatie over alle mindervalide zaken en kaartverkoop vind je hier:

Meer informatie

F-side

Het is niet mogelijk om losse kaarten te bestellen voor de F-side. Dit is alleen mogelijk voor seizoenkaarthouders van de F-side.

Wachtlijst seizoenkaart F-side
Seizoenkaarten voor de F-side worden vergeven door de wachtlijst te volgen. Per mail word je geïnformeerd zodra je aan de beurt bent. Je behoudt je plaats op de wachtlijst door in het bezit te blijven van een seizoenkaart voor de reguliere tribunes. Momenteel is het door de gemiddelde wachttijd van 12 jaar niet mogelijk om je aan te melden voor de wachtlijst.

Opkomstplicht
Voor seizoenkaarthouder op de F-side geldt een opkomstplicht. Om je seizoenkaart te behouden dien je minimaal 11 Eredivisie-duels te hebben bezocht. Voor het seizoen 2021-22 wordt een uitzondering gemaakt en is het niet nodig om dit minimum aantal wedstrijden te bezoeken.