Menu

40.000 Seizoenkaarten verkocht

Al kunnen de resultaten beter, de supporters geloven in de club. Deze week verkocht Ajax de veertigduizendste (40.000e) seizoenkaart. Vorig seizoen namen ruim 42.000 fans een vaste toegangskaart voor de thuisduels in de competitie.

Trainer Co Adriaanse riep net voor het seizoen op tot steun van de fans. Hij deed dat in een persoonlijke brief naar vele supporters, maar ook tijdens een persconferentie. Ten overstaan van de pers liet hij weten dat supporters snel een seizoenkaart moeten kopen, omdat deze 'over drie maanden niet meer te krijgen zal zijn'.

Adriaanse doelde op de verwachte positieve prestaties van Ajax. Dat vertrouwen in eigen kunnen is over geslagen op de supporters. Kennelijk wil niemand het missen als de Amsterdammers de successen aaneen gaan rijgen.

De supporter die de 40.000e seizoenkaart afnam, zal in het zonnetje worden gezet. Hij of zij wordt bij de thuiswedstrijd tegen RBC op vrijdag 22 september warm onthaald door Ajax. Het is nog steeds mogelijk aanwezig te zijn bij alle thuiswedstrijden van Ajax. Er zijn nog tweeduizend kaarten beschikbaar, voornamelijk de duurdere vakken op de tweede ring.