Menu
#4oprijtour van start gegaan

#4oprijtour van start gegaan

De #4oprijtour is dinsdag bij de plaatselijke voetbalvereniging van Hooglanderveen van start gegaan. Iedereen kon met de vier kampioensschalen van Ajax op de foto en een kijkje nemen in de spelersbus. Aron Winter was ook aanwezig en trakteerde de bezoekers op diverse mooie Ajax-anecdotes.

Ondanks het slechte weer op dinsdag was het een geslaagde eerste dag van de #4oprijtour. De kampioensschalen trekken de komende weken door heel Nederland. Woensdag is Harderwijk aan de beurt (bij VVOG). Via onderstaande link kun je zien waar de #4oprij allemaal langskomt.

En er zijn nog twee plaatsen over in het schema van de #4oprijtour. Tot 5 mei kunnen fans via de site ajax.nl/4oprijtour een foto of video uploaden waarin ze laten weten waarom de #4oprijtour naar hun dorp of stad zou moeten komen. De twee meest originele inzendingen worden op 14 en 17 mei beloond met een bezoek aan de desbetreffende locatie.

Wil je dat de Schalen bij jou langskomen? Doe mee aan de actie!

Daar kom je niet iedere dag, in de spelersbus van Ajax. Daar kom je niet iedere dag, in de spelersbus van Ajax.
Op de foto met de vier schalen. Op de foto met de vier schalen.
Frank de Boer kreeg aan het einde van de dag de schalen weer in beheer. Frank de Boer kreeg aan het einde van de dag de schalen weer in beheer.
De komende weken trekt de #4oprijtour door het land! De komende weken trekt de #4oprijtour door het land!
Hooglanderveen had de eer van het eerste bezoek van de #4oprijtour. Hooglanderveen had de eer van het eerste bezoek van de #4oprijtour.