Menu
8 belangrijke punten voor  Ajax - Juventus

8 belangrijke punten voor Ajax - Juventus

Woensdag staat vanaf 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA het Champions League-duel met Juventus op het programma. Ajax en De Oude Dame spelen hun 1e wedstrijd in de kwartfinales. Om er een prachtige avond van te maken is het belangrijk om onderstaande punten goed door te lezen.

Kom op tijd!
De wedstrijd is volledig uitverkocht en naast Ajax - Juventus is er ook een concert in de Ziggo Dome. Hou er daarnaast rekening mee dat de toegangscontroles enige tijd in beslag kunnen nemen. De ingangen van het stadion gaan om 19:30 uur open.

Geen vuurwerk & houd trappen vrij
Zoals al eerder is aangegeven, wordt Ajax met enige regelmaat gestraft vanwege geblokkeerde tribunetrappen en vuurwerk dat wordt afgestoken. Ajax doet dan ook een dringend verzoek aan supporters om de trappen vrij te houden en geen vuurwerk af te steken!

Ajax – Juventus op tv
De CL-kraker is woensdag live te zien bij Veronica. De wedstrijdregistratie begint om 20:55 uur. Het duel kan ook bekeken worden bij Ziggo Sport Voetbal.

Let's write a new chapter... ��#UCL #ajajuv

— AFC Ajax (@AFCAjax) 10 april 2019

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Je kan het verslag van Ajax Radio ook via de player in het liveblog volgen. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Ticketing
Ajax werkt momenteel nog niet met mobile tickets. Bezoekers dienen echter wel een geldig kaartje te kunnen tonen tijdens het verblijf in het stadion.  Een ticket of barcode op een telefoon zijn geen geldig toegangsbewijzen. Neem daarom je Print@home – ticket geprint mee naar het stadion.

Tassen
Graag herinneren we supporters nogmaals aan het tassenbeleid. Tassen groten dan A4-formaat hebben geen toegang tot het stadion en kunnen in het stadion niet in bewaring worden genomen. Op het ArenA-park is een (beperkt) aantal lockers beschikbaar.   

Dear fans,

This is #OurJourney.
We're not done yet...#UCL #ajajuv pic.twitter.com/tAJKHvq64o

— AFC Ajax (@AFCAjax) 9 april 2019

Huisregels
Net als bij eerdere wedstrijden roept Ajax supporters op de Huisregels van het stadion te respecteren. De UEFA heeft Ajax dit seizoen al veelvuldig bestraft, onder andere voor afgestoken vuurwerk, het gooien van voorwerpen of vloeistoffen en beledigende spandoeken.

Supporters die de Huisregels overtreden lopen niet alleen kans op een stadionverbod, maar Ajax zal ook hun aandeel in de UEFA boete aan hen doorbelasten. Eerder dit seizoen is een aantal supporters aansprakelijk gesteld voor een bedrag van € 1300 voor het gooien van vloeistoffen naar spelers van de tegenpartij. Dupeer de club en jezelf dus niet!

Uitverkocht!
Zoals hierboven vermeld is de wedstrijd vanavond in de ArenA stijf uitverkocht. Plan je reis goed en voorkom problemen!

Lees ook: Liveblog: Ajax - Juventus

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst