Menu
8.000 bekertjes limonade

8.000 bekertjes limonade

Traditiegetrouw worden er tijdens de zomervakantie op verschillende locaties Ajax Camps & Clinics georganiseerd. Kinderen kunnen een week lang trainen als echte Ajax-spelers. We namen een kijkje bij het Ajax Camp op sportcomplex de Toekomst.

Wie een goede indruk wil krijgen van de populariteit van Ajax Camps & Clinics hoeft slechts een blik in de kantine te werpen. Zo'n 8.000 bekertjes limonade, 6.000 boterhammen en 2.000 stuks fruit gaan er tijdens een vijfdaags Ajax Camp doorheen.

Onder leiding van professionele Ajax-trainers verbeteren de deelnemers hun vaardigheden, techniek en snelheid. De unieke Ajax-trainingsmethodiek wordt aangepast op de leeftijd en het niveau van de deelnemers zodat iedereen kan meekomen en de beste voorbereiding krijgt op het nieuwe seizoen.

In de komende vakantieweken worden er nog zo'n 650 deelnemers verwacht tijdens de Camps & Clinics op de Toekomst en bij het Ajax Camp bij FC Purmerend.

Wil jij ook trainen als een echte Ajacied? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld je aan via onderstaande link en wie zien we je binnenkort bij Ajax Camps & Clinics!

Ajax Camps & Clinics

De Ajax Camps & Clinics worden onder de rook van de ArenA gehouden. De Ajax Camps & Clinics worden onder de rook van de ArenA gehouden.
Deze deelnemer controleert de bal met zijn borst. Deze deelnemer controleert de bal met zijn borst.
Een foto met de kampioensschaal mocht uiteraard niet ontbreken. Een foto met de kampioensschaal mocht uiteraard niet ontbreken.