Menu
A1 & B2 in AEGON Toekomst Journaal

A1 & B2 in AEGON Toekomst Journaal

In het AEGON Toekomst Journaal op Ajax TV wordt wekelijks uitgebreid aandacht besteed aan de jeugd van Ajax. Dinsdag komen de samenvattingen van de A1 (4-1 zege op Sparta A1) en de B2 (foto) voorbij. De B-junioren speelden op de Toekomst met 2-2 gelijk tegen FC Volendam B1.

Het duel tussen Ajax B2 en het hoogste B-elftal van de Volendammers was vooraf een strijd tussen de nummer 3 en 4 op de ranglijst. De Ajacieden en Volendammers verdeelden hun treffers keurig over beide speelhelften. Adham El Idrissi liet van alle doelpuntenmakers het meest van zich spreken. De talentvolle C-junior tekende als 'gelegenheids B-junior' na rust voor de 2-1. Damil Dankerlui had de Amsterdammers voor de pauze al aan een doelpunt geholpen. Zaterdag wacht de B2 een uitwedstrijd tegen Hollandia B1.

Bij het duel van de A1 was Lesley de Sa de opvallendste Ajacied. Een dag nadat hij zijn Ajax-contract had ondertekend was de aanvaller drie keer trefzeker tegen de Spartanen. Rowendy Schoop tekende voor een enkele treffer in de royaal gewonnen wedstrijd. Zaterdag wacht de talenten van trainer Fred Grim en zijn assistent Ronald de Boer alweer een nieuwe krachtmeting. Vanaf 14:30 uur wordt op de Toekomst de Noord-Hollandse derby tegen AZ A1 gespeeld. Het duel is gratis toegankelijk.

Bekijk de samenvattingen van de A1 & B2 van Ajax dinsdagavond op Ajax TV op Eredivisie Live.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Kijk hier het AEGON Toekomst Journaal terug van afgelopen week (B2 & E2)