Menu
A1 wint eerste competitieduel

A1 wint eerste competitieduel

Ajax A1 speelde zaterdagmiddag zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Sparta A1. Het team van Frank de Boer en Bob de Klerk won met 4-0 van de Rotterdammers.

Na ruim twintig minuten spelen schoot Lorenzo Ebicilio zijn team naar een 1-0-voorsprong. Bij die treffer bleef het ook in de eerste helft.
Vijf minuten na rust scoorde Christian Eriksen het tweede doelpunt. Rik Schouw trof een kwartier later het doel van de tegenstander. Allón Worms maakte de laatste treffer in de 75ste minuut. Door de ruime zege neemt kampioen Ajax A1 de leiding in de Eredivisie voor A-junioren.

Opstelling Ajax A1:
Warner Hahn; Ruben Ligeon, Ricardo van Rhijn, Bryan Ottenhoff; Lorenzo Burnet (75. Dico Koppers), Rik Schouw (75. Daan Brinkman), Rodney Sneijder, Christian Eriksen; Lorenzo Ebicilio (60. Jeffrey Dekker), Geoffrey Castillion (70. Tom Boere), Allón Worms (75. Florian Jozefzoon).

Dinsdag 25 augustus reist het team van Frank de Boer en Bob de Klerk af naar Eindhoven voor de tweede competitiewedstrijd tegen PSV A1.