Menu
'Aan Tafel' kijkt vooruit naar Klassieker

'Aan Tafel' kijkt vooruit naar Klassieker

Vier oud-Ajacieden deelden hun ervaringen over de Klassiekers die zij speelden met Henk Spaan. Theo van Duivenbode, Ruud Geels, Johnny Rep en Arnold Scholten putten rijkelijk uit hun carrières als speler van Ajax en Feyenoord.

De talkshow 'Aan Tafel' is het hoogtepunt van een themaweek op Ajax TV over de Klassieker. De programmering van Ajax TV staat in de aanloop naar Feyenoord - Ajax geheel in het teken van de ontmoetingen tussen beide clubs. Henk Spaan nam tijdens de opnames op donderdag in de ArenA de presentatie voor zijn rekening. De voetbalkenner en seizoenkaarthouder van Ajax en de vier oud-spelers lieten oude voetbalherinneringen opnieuw tot leven komen.
De oud-Ajacieden aan tafel besloten de opnamedag met een prognose voor de komende Klassieker. Als het aan de kenners ligt, stapt de ploeg van Adrie Koster zondag als overwinnaar van het veld.

Klik hier om deel I te bekijken van 'Aan Tafel' op Ajax TV. >>

'Aan Tafel' is donderdag (deel I) en vrijdag (deel II) te zien op Ajax TV. Komend weekend is het programma te zien op RTL 7 en Tele2.

Theo van Duivenbode speelde een Europa Cup I-finale met Ajax (1969) en Feyenoord (1970). Nadat hij de finale met Ajax had verloren van AC Milan maakte de Amsterdammer de overstap naar Feyenoord. Theo van Duivenbode speelde een Europa Cup I-finale met Ajax (1969) en Feyenoord (1970). Nadat hij de finale met Ajax had verloren van AC Milan maakte de Amsterdammer de overstap naar Feyenoord.
Ruud Geels en Johnny Rep speelden en scoorden ooit voor beide grootmachten. De twee topaanvallers van weleer speelden gezamenlijk 289 officiële duels als Ajacied. Geels maakte in 166 optredens als Ajacied liefst 153 treffers. Rep sloeg 50 keer toe in 123 Ajax-wedstrijden. Ruud Geels en Johnny Rep speelden en scoorden ooit voor beide grootmachten. De twee topaanvallers van weleer speelden gezamenlijk 289 officiële duels als Ajacied. Geels maakte in 166 optredens als Ajacied liefst 153 treffers. Rep sloeg 50 keer toe in 123 Ajax-wedstrijden.
Oude voetbalshirts van Arnold Scholten sierden de gesprekstafel. De middenvelder kwam twee verschillende periodes uit voor de Amsterdamse club: eind jaren tachtig en midden jaren negentig. Tussentijds speelde Scholten voor de rivalen uit de Maasstad. De successen die hij in Amsterdam vierde (winst EC II en bereiken Champions Leaguefinale) werden nergens geëvenaard, laat staan overtroffen. Oude voetbalshirts van Arnold Scholten sierden de gesprekstafel. De middenvelder kwam twee verschillende periodes uit voor de Amsterdamse club: eind jaren tachtig en midden jaren negentig. Tussentijds speelde Scholten voor de rivalen uit de Maasstad. De successen die hij in Amsterdam vierde (winst EC II en bereiken Champions Leaguefinale) werden nergens geëvenaard, laat staan overtroffen.