Menu

Aangepaste vormgeving ajax.nl

De officiƫle website van Ajax heeft vanaf vandaag een nieuwe vormgeving. Sinds de succesvolle lancering twee jaar geleden heeft de redactie aandachtig gekeken naar de kritiekpunten van de bezoekers. De algemene tendens was dat het design van de website meer het Ajax-gevoel zou mogen uitstralen.

In de huidge opzet vormt daarom niet alleen het shirt meer de basis voor de website, maar ook kreeg de redactie van bezoekers aanbevelingen over de verhouding tussen de hoeveelheid rubrieken, teksten en blokken. Vooral de blokkenstructuur aan de linkerkant en rechterkant werd soms als verwarrend beschouwd. In het nieuwe jasje van de website staan alleen links nog blokken in de oude stijl. De rechterblokken hebben een ander uiterlijk gekregen. Naar aanleiding van het online onderzoek is er ook voor gekozen om de blokken in de rubrieken op elke pagina hetzelfde te laten.

Naast deze inhoudelijke veranderingen is ook de officiƫle huisstijl van Ajax in het ontwerp verwerkt.

De komende dagen zal de redactie de punten op de i zetten. Tevens komt dan ook de Engelse website in de nieuwe vormgeving.

De redactie vraagt bezoekers vriendelijk om ook nu weer jullie mening over het nieuwe ontwerp te geven. Verder willen we iedereen hartelijk bedanken voor de aanbevelingen en de steun in de afgelopen jaren.


Met vriendelijke groet,

De Ajax internetredactie