Menu
Aantal Ajacieden alweer aan het werk

Aantal Ajacieden alweer aan het werk

De eerste officiële training voor de selectie van Ajax staat maandag 22 juni op het programma. Toch was de afgelopen dagen een groepje prominente Ajacieden alweer actief op de velden.

Martin Jol staat komende week voor het eerst als hoofdtrainer voor de selectie van Ajax 1. De eerste training, een feestelijke gebeurtenis op het hoofdveld van de Toekomst, begint aanstaande maandag om 11.00 uur. Het zal de nieuwe trainer goed doen dat een aantal van zijn spelers de draad voor seizoen 2009-2010 al iets eerder heeft opgepakt.

Dinsdagochtend stonden tien Ajacieden alweer op het veld. De meeste van hen komen terug van een blessureperiode of hebben behoefte aan een extra basis voordat het seizoen begint. Die groep werd op de velden naast de ArenA begeleid door A2-trainer Gery Vink en fysiotherapeut Jos Kortekaas. De Ajacieden werkten weer diverse oefeningen af en hopen met de extra oefensessies maandag topfit aan de start van het nieuwe voetbalseizoen te verschijnen.

Jos Kortekaas heeft Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren en jongelingen Daan Brinkman en Rodney Sneijder onder zijn hoede. Jos Kortekaas heeft Jan Vertonghen, Rasmus Lindgren en jongelingen Daan Brinkman en Rodney Sneijder onder zijn hoede.
A2-trainer Gery Vink legt aan Vurnon Anita en Darko Bodul uit wat er van hen verwacht wordt. A2-trainer Gery Vink legt aan Vurnon Anita en Darko Bodul uit wat er van hen verwacht wordt.
Ismaïl Aissati haalt uit tijdens een schietoefening. Ismaïl Aissati haalt uit tijdens een schietoefening.
Jan-Arie van der Heijden demonstreert zijn traptechniek. Jan-Arie van der Heijden demonstreert zijn traptechniek.
Darko Bodul was dinsdag goed op dreef. De Kroaat liep aan het einde van afgelopen seizoen een enkelblessure op en hervatte daarom iets eerder de training. Darko Bodul was dinsdag goed op dreef. De Kroaat liep aan het einde van afgelopen seizoen een enkelblessure op en hervatte daarom iets eerder de training.
Jan Vertonghen en Daan Brinkman tijdens een loopoefening. Jan Vertonghen en Daan Brinkman tijdens een loopoefening.