Menu
Aanwezig bij Ajax - PSV? Bereid je voor op kou en drukte

Aanwezig bij Ajax - PSV? Bereid je voor op kou en drukte

Ajax - PSV belooft zondag, met sneeuw en lage temperaturen, een ijskoude topper te worden. Kom jij naar de ArenA? Dan doe je er goed aan om rekening te houden met deze 3 punten.

Koude omstandigheden
De weersverwachting laat zien dat de temperatuur naar alle waarschijnlijkheid onder de 5 graden zakt. Daarnaast wordt regen of sneeuw verwacht, waardoor kleding mogelijk vochtig (en koud) wordt en de kans op onderkoeling toeneemt. Omwille van de gezondheid van supporters, worden de volgende adviezen gegeven: 
* Warm en droog kleden 
* Terughoudend met het (overmatig) gebruik van alcohol. Gebruik van warme dranken wordt aangeraden. 
* Houd jezelf warm, blijf in beweging 

Drukte, dus kom op tijd
De wedstrijd is uitverkocht en de verwachting is dat het druk zal zijn in het ArenA-gebied, mede door de weersverwachting. We roepen supporters dan ook op om tijdig naar het stadion te komen en rekening te houden met de toegangscontrole en -fouillering. 

Omleiding vanaf Strandvliet
Supporters die gebuik maken van metrostation Strandvliet moeten om het trainingsveld heen lopen naar het stadion vanwege de bussen met PSV-supporters. Ook bij de uitstroom is de witte brug tegenover ingang A niet beschikbaar en wordt men om het trainingsveld heen geleid.

Lees ook: Keizer: 'Verwacht dat Wöber kan spelen'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots