Menu
ABAX nieuwe Official Supplier van Ajax

ABAX nieuwe Official Supplier van Ajax

Ajax en ABAX hebben donderdag, voorafgaand aan de UEFA Europa Leaguewedstrijd Ajax - Molde FK, een Suppliersovereenkomst gesloten. De overeenkomst werd ondertekend tijdens de feestelijke opening van het nieuwe ABAX kantoor in Nederland en gaat per direct in. De looptijd van de samenwerking is drie en een half jaar, tot en met 30 juni 2019.

ABAX is marktleider in Scandinavië in rittenregistratie- en wagenparkbeheersystemen, bestemd voor bedrijven en particulieren die hun auto zakelijk gebruiken. ABAX heeft met de opening van het Nederlandse kantoor een nieuwe stap in Europa gezet en heeft de ambitie om, naast in de Scandinavische landen ook de beste en grootste aanbieder van Nederland te worden.

Dankzij de samenwerking met Ajax zal de naam van het van oorsprong Noorse bedrijf verder worden gevestigd in Nederland. Zo zal de nieuwe Official Supplier zichtbaar zijn in de Amsterdam ArenA en op sportcomplex de Toekomst. Daarnaast verwerft de onderneming diverse activatie- en hospitalityrechten.

Ajax-directeur Edwin van der Sar: ,,Het is mooi dat dit sterk groeiende internationale bedrijf zich aan onze club wil verbinden. Door onder andere de zichtbaarheid in het stadion en op ons jeugdcomplex, helpen wij ABAX graag om hun ambities met betrekking tot hun innovatieve volgsystemen in Nederland te verwezenlijken. We zien uit naar een prettige en effectieve samenwerking.''

CEO ABAX Nederland, Martijn Zewald: ,,Het is een eer om de naam ABAX aan Ajax te verbinden en wij zien uit naar de samenwerking. Ajax is een iconische club met een rijke Europese historie waarbij met unieke spelers geweldige resultaten zijn geboekt. Ze spelen gedurfd, aanvallend voetbal met passie en lef en streven altijd naar winst. ABAX deelt die winnaarsmentaliteit: wij hebben visie, kwaliteit en de durf om aanvallend te spelen en doen dat met gedreven mensen, slimme technologieën en kwaliteitsproducten. Het is ons doel om niet alleen de grootste in de Nederland te worden, maar ook om de beste te blijven.''

Tekst en beeld: Ajax.nl
Ajax directeur Edwin van der Sar opent het nieuwe ABAX kantoor in Nederland
Ajax directeur Edwin van der Sar opent het nieuwe ABAX kantoor in Nederland
Handdrukken worden uitgewisseld met COO ABAX Bjorn-Erik Helgeland
Handdrukken worden uitgewisseld met COO ABAX Bjorn-Erik Helgeland