Menu
ABN AMRO Future Cup: Profiel RSC Anderlecht

ABN AMRO Future Cup: Profiel RSC Anderlecht

De grootste talenten strijden in het paasweekend van 31 maart plus 1 en 2 april om de ABN AMRO Future Cup 2018. Het prestigieuze jeugdtoernooi wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst. In aanloop naar de ABN AMRO Future Cup nemen we elke week een deelnemer onder de loep. Vandaag: RSC Anderlecht.

De Belgische topclub wist het toernooi al 3 maal op zijn naam te schrijven. De Brusselse talenten wonnen de finale in 2011, 2013 en 2015. Ook dit jaar behoort RSC Anderlecht O17 tot de favorieten voor de eindzege. Paars-Wit zal, net als in voorgaande jaren, opnieuw met een talentvolle selectie naar Amsterdam komen.

Waar Anderlecht in 2017 strandde in de halve finale, hopen zij op 2 april 2018 wél met de beker in de hand te staan. De afgelopen jaren waren topspelers als Dennis Praet en Youri Tielemans van de partij. De nieuwe generatie staat klaar om hen op te volgen en zich te laten gelden op de Toekomst.

Het complete deelnemersveld voor de ABN AMRO Future Cup 2018:
Ajax, RSC Anderlecht, Paris Saint-Germain, Sporting Club de Portugal, Juventus, Arsenal, J-League, Sydney FC

Speeldata: zaterdag 31 maart, zondag 1 april en maandag 2 april (finaledag)


Houd Ajax.nl in de gaten voor het speelschema en het laatste nieuws over de 9e editie van dit Internationale jeugdtoernooi O17. De kaartverkoop is in volle gang!


Tickets ABN AMRO Future Cup



Lees ook: Sterk deelnemersveld ABN AMRO Future Cup

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst