Menu
Achtergebleven Ajacieden werken hard

Achtergebleven Ajacieden werken hard

De meeste Ajacieden bereidden zich vandaag voor op wedstrijden met de nationale selectie van hun land. Daarom was het vrijdag redelijk rustig op het trainingsveld van de Toekomst, waar twaalf Ajacieden, die deze interlandperiode niet voor hun land uitkomen, zich in het zweet werkten. Zaterdag en zondag wordt door Ajax 1 niet getraind.

Ismaïl Aissati juicht richting Atouba. Urby Emanuelson kan er de lol wel van in zien. Ismaïl Aissati juicht richting Atouba. Urby Emanuelson kan er de lol wel van in zien.
Kennedy concentreert zich als hij de bal geplaatst terugkopt. Kennedy concentreert zich als hij de bal geplaatst terugkopt.
Rob Wielaert kaatst de bal terug in handen van Kennedy. Lindgren staat klaar om de volgende  bal naar de verdediger te gooien. Rob Wielaert kaatst de bal terug in handen van Kennedy. Lindgren staat klaar om de volgende bal naar de verdediger te gooien.
Kennedy springt ruim over de hekjes. Kennedy springt ruim over de hekjes.
Rob Wielaert zet zijn voeten geplaatst neer tussen de speedladder. Rob Wielaert zet zijn voeten geplaatst neer tussen de speedladder.