Menu
Acolatse langer bij Ajax

Acolatse langer bij Ajax

Ajax en Elton-Ofoi Acolatse hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat in op 1 juli 2015 en loopt tot en met 30 juni 2018.

Acolatse werd op 25 juli 1995 geboren in Amsterdam en speelt sinds 2003 in de jeugdopleiding van Ajax.

Op 17 januari 2014 maakte de 19-jarige buitenspeler zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax in de Jupiler League wedstrijd FC Emmen - Jong Ajax (4-0). Tot nu toe speelde hij met dat elftal 21 officiƫle wedstrijden waarin hij vier keer tot scoren kwam.

Een trotse Acolatse stond na afloop van de ondertekening Ajax TV te woord: ,,Ik heb hier hard voor gewerkt. Ik zie dit nieuwe contract als een mooie beloning. Het toont dat Ajax vertrouwen in me heeft en dat we samen plannen hebben voor de komende jaren. Mijn doel is uiteraard om uiteindelijk het eerste elftal te halen. Daar werk ik iedere training keihard voor. Ik moet de goede lijn van de afgelopen periode nu zien door te trekken."

Elton Acolatse speelt als sinds 2003 bij Ajax. Elton Acolatse speelt als sinds 2003 bij Ajax.
Acolatse in gesprek met Ajax TV: ,,Ik heb hier hard voor gewerkt." Acolatse in gesprek met Ajax TV: ,,Ik heb hier hard voor gewerkt."