Menu

adidas kleurt Amsterdam op

Wie de komende weken op het Leidseplein of het Rembrandtplein in Amsterdam op de tram of bus wacht, zal zich voor even Ajacied voelen. adidas en Ajax hebben er namelijk voor gezorgd dat de bushokje zijn omgebouwd tot heuse kleedkamers. De metamorfose dient ter promotie van het nieuwe Ajax-Cuptenue.

Op de pleinen hangen tevens twee grote billboards met daarop de afbeelding van Nigel de Jong in het nieuwe cuptenue. Het tenue is geïnspireerd op de Amsterdamse kleuren zwart/rood/wit. Het tenue wordt gebruikt voor de UEFA Champions League- en Amstel Cupwedstrijden. Op vrijdag 30 juli tijdens het Amsterdam Tournament 2004 in de wedstrijd tegen Panathinaikos maakt de combinatie zijn debuut.

Het nieuwe Cuptenue is medio september verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA. Het zal in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Via de online shop vindt inmiddels een voorinschrijving plaats. Dit is zo'n enorm succes dat het Cupshirt inmiddels zo goed als uitverkocht is. Ga daarom medio september naar de Official Ajax Fanshop.