Menu
adizero f50 getest in MiCoach Centre

adizero f50 getest in MiCoach Centre

Afgelopen week konden vijftig winnaars dankzij adidas en de website Voetbalzone.nl als één van de eersten de nieuwste adizero f50 powered by miCoach uitproberen in het adidas miCoach Performance Centre op de Toekomst. De nieuwe adizero f50, bekend om het lichte gewicht en de snelle spelers die hem dragen, is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar ook voorzien van een nieuwe ‘slimme’ feature.

De schoen heeft een holte in de zool, waar je een Speed_Cell in kunt plaatsen. De Speed_Cell meet 2D-bewegingen (360º) en zo je belangrijkste prestaties op het veld, zoals onder meer gemiddelde snelheid (elke seconde gemeten), topsnelheid (elke vijf seconden gemeten), aantal sprints, afstand, aantal stappen en stapfrequentie.

Ondermeer Miralem Sulejmani, Lorenzo Ebecilio en Vurnon Anita zijn ook met deze schoenen te bewonderen. Maandag wordt de schoen opnieuw, door een nieuw groep, getest in het MiCoach Performance Centre. Ditmaal zijn het voetbaljournalisten die de nieuwste schoen zullen uitproberen.

Klik op onderstaande link voor het filmpje dat de functionaliteit van de schoen uitlegt met onze Jong Ajacieden Lesley De Sa en Xandro Schenk in de hoofdrol.

Tekst: Ajax.nl/adidas

Klik hier voor het filmpje met Lesley de Sa en Xandro Schenk