Menu
AEGON Cup in de ArenA

AEGON Cup in de ArenA

De AEGON Cup vindt vandaag plaats in de Amsterdam ArenA. Zestien teams verdeeld in vier poules spelen de hele dag een minitoernooi.

Paul Smit, de interim-voorzitter van AEGON Intermediair, sprak het aanwezige publiek toe over Fair Play en de ‘once-in-a-lifetime’-belevenis om in de ArenA te mogen spelen. Ook vroeg hij aan de deelnemers van de AEGON Cup om een donatie te verrichten aan de organisatie Right To Play.


De ton met de gelddonaties komt ten goede aan Right To Play. De ton met de gelddonaties komt ten goede aan Right To Play.

De commercieel directeur van Ajax, Henri van der Aat, verrichtte daarna de loting van het toernooi. Vooraf blikte hij terug op de succesvolle samenwerking tussen Ajax en AEGON. ,,De overgang van ABN AMRO naar AEGON was groot. Terugkijkend op het seizoen is het partnership in het eerste jaar goed gelukt. Een prima voorbeeld hiervan is de georganiseerde benefietwedstrijd tussen Jong Ajax en Jong Liverpool.’’


Commercieel directeur Henri van der Aat spreekt het publiek toe. Commercieel directeur Henri van der Aat spreekt het publiek toe.