Menu
AEGON Deelnemersdag in ArenA

AEGON Deelnemersdag in ArenA

Daags na de klinkende 4-0 zege op Dinamo Zagreb was de Amsterdam ArenA weer veranderd in een rustige voetbaltempel, waar andere zaken dan Champions League-voetbal plaatsvonden.

Ruim 70 medewerkers van organisaties die hun pensioen hebben ondergebracht bij AEGON plus werknemers van AEGON, waren donderdag te gast in de ArenA. Na een warm welkom vanuit AEGON, werden de gasten verrast met een uniek bezoek van hoofdtrainer Frank de Boer. De Boer gaf een terugblik op de wedstrijd van de avond ervoor, waarna er door hem en de aanwezigen werd gesproken over het thema van de week: het pensioen.

Ook Ajax-trainer Frank de Boer kwam aan het woord op de geslaagde AEGON Deelnemersdag. Ook Ajax-trainer Frank de Boer kwam aan het woord op de geslaagde AEGON Deelnemersdag.

Verder konden de aanwezigen kennis maken met de Ajax-filosofie en ging AEGON in op de link met Ajax en hun filosofie over de (shirt)sponsoring. Daarna konden de deelnemers zelf aan de slag, tijdens een drietal workshops. Ze kregen een uitgebreide rondleiding door de ArenA, konden zelf hun schietkunsten laten zien bij het 'AEGON Doel' en ze kregen een presentatie over de actuele thematiek en de gevolgen van het pensioenakkoord.

Al met al was het een zeer geslaagde dag, in een nog immer goed gestemde ArenA.

Tekst en foto's: Ajax.nl/Business

De gasten én personeelsleden van Ajax' hoofdsponsor AEGON aan de bal in de Amsterdam ArenA. De gasten én personeelsleden van Ajax' hoofdsponsor AEGON aan de bal in de Amsterdam ArenA.