Menu
Aegon Future Cup geopend

Aegon Future Cup geopend

De vijfde editie van de Aegon Future Cup is vrijdagavond officieel geopend in de Amsterdam ArenA. De deelnemers werden in het stadion welkom geheten en kregen een rondleiding door het stadion.

Alleen AC Milan ontbrak nog. De Italiaanse talenten vlogen pas vrijdagavond pas vanuit Italië naar Nederland en misten daardoor de openingsceremonie. Maar Celtic, Corinthinas, Liverpool, Fenerbahce, Benfica en Anderlecht waren wel van de partij. De jeugd keek hun ogen uit in het stadion en de telefoons deden flink dienst als camera's.

Veel wedstrijden van de Future Cup zijn live te zien op Fox Sports.
Ajax - Corinthians (zaterdag om 13.30 uur) is echter live op Ajax.nl te zien.


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De perszaal van de Amsterdam ArenA deed dienst als welkomstlocatie. De perszaal van de Amsterdam ArenA deed dienst als welkomstlocatie.
Zaterdag begint het driedaagse toernooi voor de talenten onder de 17 jaar op de Toekomst. Zaterdag begint het driedaagse toernooi voor de talenten onder de 17 jaar op de Toekomst.

De ArenA is vanaf nu geen onbekend terrein meer. Morgen ontdekken de deelnemers de Toekomst. De ArenA is vanaf nu geen onbekend terrein meer. Morgen ontdekken de deelnemers de Toekomst.

Meer informatie Aegon Future Cup

Programmagids Fox Sports