Menu
AEGON Future Cup: Het eindrapport

AEGON Future Cup: Het eindrapport

De strijd om de AEGON Future Cup 2011 is gestreden. De prijzen en eretititels zijn verdeeld. RSC Anderlecht won het toernooi. Drie dagen international voetbal van toptalenten in de dop brachten veel moois op de Toekomst. Lees en bekijk hier de eindrangschikking en de winnaars van de individuele prijzen.

Eindstand AEGON Future Cup 2011:

1. RSC Anderlecht
2. Ajax B1
3. Bayern München
4. Fluminense
5. Ajax Cape Town
6. DC United
7. Celtic FC
8. China U17

adidas Beste Speler van de AEGON Future Cup 2011:

Anderlecht-middenvelder Dennis Praet nam de prijs voor Beste Speler van het toernooi in ontvangst uit handen van Ajacied Christian Eriksen.

Topscorers van de AEGON Future Cup 2011:

Nicholas Pasifakis van Ajax Cape Town en Patrick Foss (DC United) scoorden allebei vier keer op de velden van de Toekomst. Het leverde beide spelers een trofee voor topscorer op. Ook deze trofee werd uitgereikt door Ajacied Christian Eriksen. De teamprijzen werden uitgereikt door Ajax-trainer Frank de Boer en Ajax' algemeen directeur Rik van den Boog.

Tekst: Ajax.nl/ Ronald Jonges
Foto’s: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Bekijk hier de uitslagen van alle gespeelde duels

Dennis Praet ontving de prijs voor Beste Speler uit handen van Christian Eriksen. Dennis Praet ontving de prijs voor Beste Speler uit handen van Christian Eriksen.
Topschutters Nicholas Pasifakis (midden) en Patrick Foss (rechts) scoorden allebei vier keer op de Toekomst. Topschutters Nicholas Pasifakis (midden) en Patrick Foss (rechts) scoorden allebei vier keer op de Toekomst.
Ajax B1 besloot het leerzame toernooi met een tweede plek. Ajax B1 besloot het leerzame toernooi met een tweede plek.