Menu
AEGON Future Cup klaar voor de start!

AEGON Future Cup klaar voor de start!

Op een zonovergoten sportcomplex de Toekomst zijn zaterdagochtend de laatste voorbereidingen voor de AEGON Future Cup getroffen. De vlaggen van alle teams zijn gehesen en de teamfoto’s zijn gemaakt. De openingswedstrijd Ajax B1 - Fluminense U-17 begint om 11:30 uur.

Als de teams van Ajax en Fluminense door de huisfotograaf van Ajax op de foto zijn gezet, neemt de coach van de Brazilianen plaats voor de camera Ajax TV. Het officiële clubkanaal van Ajax heeft deze zaterdag een speciale verslaggever die coach Jorge Macedo kan ondervragen. Ajax A2-speler Davi Lizardo is half Portugees en kan zodoende handig met de Braziliaan communiceren. De rechtsbuiten heeft er zichtbaar plezier in en blijkt handig met de microfoon. De jeugdploeg van Fluminense beschikt volgens de coach niet over een nieuwe Ronaldinho. De nummer 2 (Wallace Oliveira) is de sterspeler bij de Brazilianen. We zullen zien…

Bekijk het resultaat van de interviewkunsten van Davi Lizardo later op Ajax TV.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Ajax A2-speler Davi Lizardo is tijdens de Future Cup special reporter van Ajax TV. Ajax A2-speler Davi Lizardo is tijdens de Future Cup special reporter van Ajax TV.
De aankomst van Fluminense op de Toekomst. De aankomst van Fluminense op de Toekomst.
Ajax B1 gaat proberen de titel te verdedigen. Ajax B1 gaat proberen de titel te verdedigen.