Menu
AEGON Future Cup: Ook naast veld actie

AEGON Future Cup: Ook naast veld actie

Op de bijvelden van de Toekomst gaf Heini Otto op de zaterdag tijdens de AEGON Future Cup een clinic voor de gasten van de hoofdsponsor. De Ajax-trainer liet twintig bezoekertjes zien wat er bij een training komt kijken.

Behalve de topduels tussen de wereldclubs op de velden bekijken, konden de toeschouwers zelf ook actief bezig zijn. Zo had hoofdsponsor AEGON twinig spelertjes op het veld die een clinic kregen van Ajax-trainer Heini Otto.

Ook op de powerhill was het een drukte van belang. Daar konden de actievelingen aan de slag met een inloopclinci. Wie dat zaterdag heeft gemist, kan maandag aan de slag tussen half één en half drie.

Wie iets speciaals wil naast de wedstrijden bekijken, kan ook de officiële spelersbus instappen en de Ajax Experience bezoeken.

Maar ook het doel van AEGON was weer aanwezig. Wie zijn precissie wilde testen kon daar terecht om de bal in de gaten te mikken.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

De Toekomst zag er sfeervol uit met alle vlaggen. De Toekomst zag er sfeervol uit met alle vlaggen.

De opbrengst uit de stand sinaasappelsap gaat naar de Ajax Foundation. De opbrengst uit de stand sinaasappelsap gaat naar de Ajax Foundation.
Heini Otto in de weer met de gasten van AEGON. Heini Otto in de weer met de gasten van AEGON.
Maandag krijgt de Ajax-trainer zestig jongelingen van AEGON te gast. Maandag krijgt de Ajax-trainer zestig jongelingen van AEGON te gast.