Menu
AEGON Future Cup op Eurosport 2 & AT5

AEGON Future Cup op Eurosport 2 & AT5

Wie wil nagenieten van de AEGON Future Cup kan dinsdag (en woensdag) terecht op Eurosport 2, AT5 en Ajax TV. Eurosport zendt dinsdag vanaf 14.00 uur AC Milan - Anderlecht uit. Na dit duel volgt (vanaf 15.00 uur) de kraker tussen Ajax en FC Barcelona. Op AT5 is vanaf 15.00 uur een herhaling van de finalewedstrijd tussen Ajax en China U-17 terug te zien. Ajax TV zendt dinsdagavond de eerste special uit over het toernooi dat werd gewonnen door de B1 van Ajax.

Eurosport 2 brengt woensdag vanaf 14.00 uur de halve finale en de finale in beeld. Ajax TV zendt woensdag een tweede toernooispecial uit.

De AEGON Future Cup werd tijdens het paasweekend door verschillende media gevolgd. Zo werd zondag de poulewedstrijd Ajax – FC Barcelona (2-0) en maandag de finale Ajax – China (1-0) al rechtstreeks uitgezonden door de Amsterdamse televisiezender AT5. Ook Eurosport 2 en het kinderprogramma De Ballen (op Eredivisie Live en Nickelodeon) volgden het toernooi op Sportcomplex de Toekomst. De beelden van de AEGON Future Cup op Eurosport 2 zijn door heel Europa te zien. De uitzendingen worden in liefst veertien verschillende talen ingesproken.

Bekijk dinsdag en woensdag de specials van de AEGON Future Cup op Ajax TV. De beelden van Ajax’ officiële clubkanaal worden via het digitale UPC-kanaal 225, Eredivisie Live en de website van Ajax uitgezonden.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst