Menu
AEGON Penaltykoning op Copa Amsterdam

AEGON Penaltykoning op Copa Amsterdam

Drie dagen lang was de Ajax Kids Club aanwezig bij het internationale toernooi Copa Amsterdam bij FC Blauw Wit. We hebben weer drie Penaltykoningen gevonden die in de Amsterdam ArenA gehuldigd zullen worden! Kijk verder voor foto's!

Onder een stralend blauwe lucht werd er op van zaterdag 30 mei tot maandag 1 juni om de de Copa Amsterdam gestreden. Teams uit binnenland en buitenland speelden om het hardst om de eer van de winst op dit prestigieuze Pinkstertoernooi.

De Ajax Kids Club was uiteraard aanwezig om Jong Ajax te steunen en organiseerde tegelijkertijd de AEGON Penaltykoning. Kinderen die zich via voorronden hadden geplaatst voor de finaleronden tijdens voorronden bij verschillende clubs maakten kans om zich te plaatsten voor de finale op het hoofdveld. Deze finale werd net vóór de finale van het toernooi gespeeld dus de kids hadden veel publiek dat de finalisten enthousiast aanmoedigde.

Uiteindelijk kunnen er maar drie Penaltykoningen overblijven: één in elke categorie (D,E,F). En wát voor een Penaltykoningen. De winnaars mogen de titel met recht voeren en zullen in het nieuwe voetbalseizoen in de rust van een Ajax-wedstrijd gehuldigd worden! Niet slecht als je nog maar twee turven hoog bent! En de winnaars zijn:

Finale AEGON PenaltyKoning 2009 D pupillen Zaterdag 30 mei

1.    Dion Breeuwsma (Purmestijn)
2.   Anouar Ben Yakoub (FCBWA)
3.   Lenell Uiterwijk (FCBWA)
Finale Aegon PenaltyKoning 2009 F pupillen Zondag 31 Mei
1.    Dani Beukman (Fortuna Wormerveer)
2.   Micky van der Ven (WSV’30)
3.   Marwan Tazirane (FCBWA)
Finale Aegon PenaltyKoning 2009 E Pupillen Maandag 1 mei
1.    Jeremy op de Weegh (Fortuna Wormerveer)
2.   Guillermo Koebeer  (OSV)
3.   Sander van der Poll (SVA Assendelft)

Kijk hieronder naar een fotoverslag!
Lucky begroette alle kids bij de ingang! Lucky begroette alle kids bij de ingang!
Kids konden drie dagen lang heerlijk in de zomerzon penalties schieten. Kids konden drie dagen lang heerlijk in de zomerzon penalties schieten.
Eerst meldden kids zich aan bij de Ajax Kids Club-stand. Eerst meldden kids zich aan bij de Ajax Kids Club-stand.
Dan kon je bij vier verschillende doelen vijf penalty's schieten. Dan kon je bij vier verschillende doelen vijf penalty's schieten.
Op een scorekaart werden je punten bijgehouden. Op een scorekaart werden je punten bijgehouden.
Iedereen deed erg zijn best om in de finale te komen. Iedereen deed erg zijn best om in de finale te komen.
Elke dag werd er een finale gespeeld op het hoofdveld van de Copa Amsterdam. Elke dag werd er een finale gespeeld op het hoofdveld van de Copa Amsterdam.
Daar hadden de kids wel een paar minuten wachttijd voor over! Daar hadden de kids wel een paar minuten wachttijd voor over!

 

High five Lucky! High five Lucky!
Even bij elkaar afkijken hoe je de penalty's het beste kon nemen. Even bij elkaar afkijken hoe je de penalty's het beste kon nemen.
En natuurlijk werden er veel nieuwe vriendschappen gesloten! En natuurlijk werden er veel nieuwe vriendschappen gesloten!
Wat een gezellig evenement! Tot volgend jaar allemaal! Wat een gezellig evenement! Tot volgend jaar allemaal!