Menu
AEGON presenteert 'Het Eerste van Ajax'

AEGON presenteert 'Het Eerste van Ajax'

Deze donderdag staat een opvallende advertentie in De Telegraaf met een foto van ‘Het Eerste van Ajax’: het mannen- én het vrouwenteam samen op één teamfoto. De Ajax-familie is voor het eerst uitgebreid met een vrouwenteam. Hoofdsponsor AEGON zet met deze actie de schijnwerpers op deze belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis van Ajax.

AEGON is initiatiefnemer van de advertentie en heeft voor de Ajax-fans een poster van dit unieke dubbelportret gemaakt. De officiële poster kan op www.aegon.nl/ajax worden gedownload als wallpaper. De poster zal ook in de volgende Ajax Life te vinden zijn. Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax: ,,AEGON onderstreept met deze actie sponsor van héél Ajax te zijn. AEGON heeft samen met Ajax het vrouwenvoetbal omarmd en zal ook in de toekomst speciale aandacht hebben voor de Ajax Vrouwen.”

Vrijdagavond spelen de Ajax Vrouwen de topper tegen PSV, thuis om 19.30 uur op Sportcomplex de Toekomst. Na vijf wedstrijden staan de vrouwen van coach Ed Engelkes en zijn staf op een derde plaats. PSV staat op de vierde plaats. Bij de eerste thuiswedstrijd van de Ajax Vrouwen kwamen ruim 3.000 Ajax-fans naar de Toekomst, hetgeen zorgde voor een uitstekende sfeer.

Download de poster van 'het Eerste van Ajax'