Menu
AEGON Toekomst Journaal: B1 & B2

AEGON Toekomst Journaal: B1 & B2

In het Toekomst Journaal wordt iedere week op Ajax TV aandacht besteed aan de jeugdelftallen van de Toekomst. Deze week zien we de talenten uit de B1 en de B2 aan het werk. De B'tjes stapten met mixed feelings van het veld. De B1 won met 5-0, de B2 ging hard onderuit tegen stadsgenoot Zeeburgia.

De B1 is regerend landskampioen in de Eredivisie voor B-junioren. De talenten stelden hun trainer Robin Pronk zondag allesbehalve teleur. Door doelpunten van Danzell Panka, Boban Lazic, Jordi Bitter (2x) en Ricardo Kishna werd Heerenveen/Emmen B1 met liefst 5-1 verslagen. ,,Dit is een goede uitslag, vooral omdat we goed hebben gespeeld'', keek Pronk met een goed gevoel terug. ,,Dit is ook een meer dan terechte uitslag. We hebben goede dingen laten zien.’’

Minder tevreden was zijn collega Edmond Claus. De trainer van de B2 zag zijn pupillen ten onder gaan in de stadsderby tegen Zeeburgia B1. De fysiek sterke collega-Amsterdammers verlieten de Toekomst met een 0-5 zege in de voetbaltas. De Ajacieden uit de B2 mogen zich zaterdag (15:00 uur) revancheren tegen en bij AGOVV B1. De B1 komt vrijdagavond alweer in actie. De uitwedstrijd tegen Feyenoord/ Excelsior B1 begint om 18:30 uur in Rotterdam.

Bekijk de wedstrijdbeelden van de B1 en B2 binnenkort op Ajax Premium TV.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Hier vind je beelden van het laatste Toekomst Journaal op Ajax Premium TV

Ajax B2 ging pijnlijk hard onderuit tegen Zeeburgia B1. Ajax B2 ging pijnlijk hard onderuit tegen Zeeburgia B1.