Menu
Aegon verblijdt fans met seizoenkaarten

Aegon verblijdt fans met seizoenkaarten

Afgelopen week heeft Ajax’ hoofdsponsor Aegon de winnaars bekendgemaakt van de Fanreporter. De winnaars krijgen twee seizoenkaarten en mogen dus het komende voetbalseizoen met een vriend of vriendin, vader of moeder naar alle thuiswedstrijden van Ajax in de Eredivisie. De winnaars verdienden hun prijs met het insturen van hun kampioensfoto.

De winnaars zijn: Ronald Sipma, Elvera Schouten, Denise Jansen, Janneke Roubos, Linda-Petra Schuurman (zie winnende foto's onder).

Kortom: het delen van jouw Ajax-gevoel kan lonen. Ook in juni zijn er weer mooie prijzen te verdienen, dus surf snel naar de Ajax fanzone en stuur jouw Ajax-foto, -video of -teksten in!

Aegon en Ajax zien graag betrokken Ajax-fans en zoeken daarom de grootste Ajax-fan. Om meer betrokkenheid met Ajax te krijgen, is samen met hoofdsponsor Aegon de Ajax Fanzone verder ontwikkeld. Alles met als doel dat jij, als Ajacied, nóg dichter bij onze club kan komen. De winnaars van de seizoenkaarten zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Tekst en foto: Ajax.nl

Naar Ajax Fanreporter

Naar Ajax Fanzone