Menu
AEGON-winnaars beleven Pasen bij Ajax

AEGON-winnaars beleven Pasen bij Ajax

Ajax ontving maandag rondom de AEGON Future Cup een groep prijswinnaars van hoofdsponsor AEGON in de Amsterdam ArenA. De speciale gasten beleefden een onvergetelijke tweede paasdag met als hoogtepunt een Meet & Greet met de spelers van Ajax.

De prijswinnaars van AEGON werden maandagochtend in Soccer World ontvangen. Na een rondleiding door de ArenA, inclusief een bezoek aan het Ajax Museum en de Official Ajax Fanshop, schoven de speciale gasten aan voor een lunch met de spelers van Ajax. De Ajacieden namen uitgebreid de tijd voor foto’s, handtekeningen en een praatje met de gasten van de hoofdsponsor.

Martin Jol benadrukte in zijn welkomswoord blij te zijn met Ajax’ actieve hoofdsponsor. ,,Het is leuk en goed dat we met elkaar dit soort ontmoetingen kunnen organiseren”, zei de trainer van Ajax over de Meet & Greet. ,,Onze relatie met AEGON kun je met recht een actief partnership noemen.”

Na de ontmoeting met de spelers gingen de gasten, net als de spelers, richting sportcomplex de Toekomst waar ze getuige waren van de finale van de AEGON Future Cup. De B1 van Ajax won in de finale met 1-0 van China U-17, dankzij een treffer van Terell Ondaan.

Foto's: AEGON
Tekst: Ajax.nl

Alderweireld in gesprek met enkele gasten van AEGON. Alderweireld in gesprek met enkele gasten van AEGON.
Vertonghen toont zich een ware kindervriend. Vertonghen toont zich een ware kindervriend.
De Zeeuw in een geamuseerd gesprek met zijn jeudige gast. De Zeeuw in een geamuseerd gesprek met zijn jeudige gast.
Ook assistent-trainer Danny Blind nam uitgebreid de tijd voor het bezoek. Ook assistent-trainer Danny Blind nam uitgebreid de tijd voor het bezoek.
Stekelenburg voorziet een handtekeningenboekje van zijn krabbel. Stekelenburg voorziet een handtekeningenboekje van zijn krabbel.
Ajax-aanvoerder Suarez deelde ook flink wat handtekeningen uit. Ajax-aanvoerder Suarez deelde ook flink wat handtekeningen uit.
De Jong signeert een Ajax-cap. De Jong signeert een Ajax-cap.