Menu
AFC wint HET-toernooi voor E-pupillen

AFC wint HET-toernooi voor E-pupillen

AFC heeft op de Toekomst het HET-toernooi gewonnen. De Amsterdamse club was in de finale met 2-1 te sterk voor SV de Foresters uit Heiloo. De E-pupillen van Ajax kwamen net te kort voor een plaats bij de laatste vier.

Robbert Schilder reikte de eerste prijs uit aan eindwinnaar AFC. Het was de zevende keer dat het HET-toernooi op de Toekomst werd gehouden. Aan het toernooi doen clubs mee die gelieerd zijn aan Ajax. Robbert Schilder reikte de eerste prijs uit aan eindwinnaar AFC. Het was de zevende keer dat het HET-toernooi op de Toekomst werd gehouden. Aan het toernooi doen clubs mee die gelieerd zijn aan Ajax.
De finale was behoorlijk spannend. Uiteindelijk bleek AFC net iets te sterk voor SV de Foresters. De finale was behoorlijk spannend. Uiteindelijk bleek AFC net iets te sterk voor SV de Foresters.
Ajax speelde met een team bestaande uit spelers van de E2 en de E3. De Amsterdammers eindigden als tweede in de poule en mogen terugkijken op een geslaagd toernooi. Ajax speelde met een team bestaande uit spelers van de E2 en de E3. De Amsterdammers eindigden als tweede in de poule en mogen terugkijken op een geslaagd toernooi.
Er viel genoeg te juichen voor Ajax. De ploeg won vier keer en speelde een keer gelijk tegen SV de Foresters. De latere finalist had een iets beter doelsaldo en mocht daardoor door naar de halve finale. Er viel genoeg te juichen voor Ajax. De ploeg won vier keer en speelde een keer gelijk tegen SV de Foresters. De latere finalist had een iets beter doelsaldo en mocht daardoor door naar de halve finale.
Een fraai staaltje techniek van een jonge Ajacied. Op het HET-toernooi kon het publiek van menig hoogstandje genieten. Een fraai staaltje techniek van een jonge Ajacied. Op het HET-toernooi kon het publiek van menig hoogstandje genieten.
Vandaag kwamen alleen de E-pupillen in actie. Over twee weken is het de beurt aan de F-jes. Vandaag kwamen alleen de E-pupillen in actie. Over twee weken is het de beurt aan de F-jes.