Menu
Afscheid Gabri in rust Ajax - Chelsea

Afscheid Gabri in rust Ajax - Chelsea

Gabri neemt in de rust van het vriendschappelijke duel met Chelsea aanstaande vrijdag afscheid van Ajax, de supporters en de vertrouwde Amsterdam ArenA. De Spaanse middenvelder verruilde Ajax eind mei voor Umm-Salal uit Qatar. Ajax - Chelsea wordt vrijdag vanaf 18.00 uur gespeeld in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Gabri (Gabriel García de la Torre) werd op 10 februari 1979 geboren. Hij kwam in de zomer van 2006 over van FC Barcelona naar Ajax. In totaal speelde hij 118 wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax en scoorde daarin 10 keer. Gabri won met Ajax tweemaal de KNVB beker, in 2007 en 2010. Gabri nam in mei afscheid met deze woorden: ,,Ik heb bij Ajax een fantastische tijd gehad. Ajax is een warme club en Amsterdam vind ik een fijne stad om te wonen. De supporters hebben mij altijd gesteund. Ik sluit niet uit dat ik ooit als jeugdtrainer of in een andere functie terugkeer bij Ajax.’’

Voorverkoop Ajax - Chelsea:

De vrije verkoop voor Ajax – Chelsea (23 juli, 18.00 uur) is gestart. Iedereen kan kaarten kopen voor deze wedstrijd. Er is geen clubcard nodig. Ajax hanteert één kaartprijs voor alle plaatsen in het stadion (exclusief de hoofd- en perstribune).

Een toegangsbewijs via de online webshop kost 30 euro. Kinderen tot en met 13 jaar krijgen vijftig procent korting en betalen 15 euro.

Voor Ajax - Chelsea zijn tevens business seats en skyboxen verkrijgbaar. Wil je de wedstrijd met je zakelijke relaties bezoeken, ga dan naar de link onderaan deze pagina.

Kaarten zijn ook beschikbaar bij de verkooppunten van TicketBox, maar wie koopt bij de Ajax online webshop profiteert van extra korting!

De wedstrijd Ajax - Chelsea begint vrijdag 23 juli om 18.00 uur. Het treffen met de kampioen van Engeland vormt het slotstuk van de Open Dag, die Ajax in samenwerking met de Supportersvereniging Ajax organiseert. Ook rondom de wedstrijd verzorgt de SVA diverse activiteiten.

Open met ons het nieuwe seizoen, kom naar deze topwedstrijd en zwaai Gabri vaarwel!

Koop nu je kaart voor Ajax - Chelsea