Menu
Afscheidsbrief Sneijder aan supporters

Afscheidsbrief Sneijder aan supporters

Wesley Sneijder heeft een brief geschreven waarin hij alle Ajax-supporters bedankt voor de steun van de afgelopen jaren. Lees hieronder de woorden van de middenvelder, die vanmiddag in de ArenA officieel afscheid neemt van Ajax.

Sneijder speelt nu voor Real Madrid. Zaterdagavond luisterde hij zijn debuut in de Primera División op met het winnende doelpunt tegen Atlético Madrid (2-1). Sneijder speelt nu voor Real Madrid. Zaterdagavond luisterde hij zijn debuut in de Primera División op met het winnende doelpunt tegen Atlético Madrid (2-1).

Beste Ajax fans,

Afscheid nemen valt altijd zwaar, zeker als je ergens vanaf je jonge jaren hebt mogen rondlopen. Ik ben trots en dankbaar dat ik de best denkbare opleiding heb gehad. Het waren ontzettend mooie jaren met heel veel mooie voetbalmomenten die we samen hebben kunnen delen. Als spelers weggaan bij een club hoor ik altijd dat ze het gaan missen, ik kan die stelling inmiddels bevestigen. Ik mag nu bij wat misschien wel de grootste club van de wereld is spelen maar Ajax heeft voor altijd een speciale plek in mijn hart. Ik ben zeer dankbaar voor de steun die ik al die jaren heb gehad van de supporters, de medespelers, de trainers en alle andere mensen bij de club. Ik heb nog een heel voetballeven voor me maar ik weet nu al dat ik er alles aan zal doen om hier afscheid te nemen van mijn actieve carierre en dan ben ík degene die zijn ervaringen zal delen met jonge talenten. Ik wens alle Ajacieden ontzettend veel succes - oa in de Champions League, dat moet lukken – en ik zal onze club op de voet blijven volgen.

Adios,

Wesley Sneijder